„flyLAL" kultūrai skiria 4,5 mln. litų

Bendrovė „flyLAL" pasirašė bendradarbiavimo sutartį su viešąja įstaiga „Vilnius - Europos kultūros sostinė 2009" ir tapo nacionalinės programos „Vilnius - Europos kultūros sostinė 2009" oficialiu kultūros partneriu. „flyLAL" parama nacionalinei programai sieks 4,5 mln. litų.

 „flyLAL" rems programą įvairiomis paslaugomis: skirs nemokamus bilietus užsienio ir Lietuvos programos projektų vykdytojams, partneriams bei suteiks bilietų nuolaidų  „Ambasadorių programos" dalyviams. Atvykstantys svečiai lėktuvuose įvairiais būdais bus informuojami apie Vilnių - Europos kultūros sostinę.

 „flyLAL" keleivių dėmesį patrauks lėktuvai su programos ženklais,  lėktuvuose bus galima rasti informacijos apie kultūros sostinės programą, lėktuvai bus papuošti reklamine atributika. Skrydžių pradžioje ir pabaigoje  keleiviams bus pranešama, kad jie atskrido į Europos kultūros sostinę Vilnių.

Oro uoste svečius pasitiks autobusai, kuriuose bus pateikiama informacija apie Europos kultūros sostinės renginius, o oro uosto teritorijoje esantis „flyLAL" pastato fasadas, papuoštas programos ženklu, iš tolo praneš, kad leidžiamasi į Europos kultūros sostinę. Palydovės bus pasiruošusios informuoti svečius apie šį svarbų kultūros projektą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių