„Facebook“ saugumas – mitas. Įrodyta K.Brazauskienės

Penktadienio naktį įsilaužta į prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlės Kristinos Brazauskienės socialinio tinklo „Facebook“ profilį.

„Facebook“ įraše K.Brazauskienė teigia, kad įvykio kaltininkai išaiškinti. Pirmadienio rytą pasirodžiusiame politikės užraše buvo skelbiama, kad atgauti prisijungimą pavyko ir iš profilio pašalinti įsilaužėlių įrašai. Vėliau K.Brazauskienės žinutė iš socialinio tinklo buvo ištrinta.

IT specialistas portalui diena.lt  teigė, kad į „Facebook“ profilį įsilaužti yra labai sudėtinga ir paprastam programišiui - neįmanoma užduotis. „Lengviau būtų įsilaužti į valstybinės įstaigos sistemas nei į šį socialinį tinklą. Jo prisijungimai ypač apsaugoti“, - teigė pašnekovas. Pasak jo, į „Facebook“ asmeninį profilį pavyktų įsilaužti nebent dirbant „Facebook“ įmonėje arba žinant visą arba dalį slaptažodžio.

Portalui diena.lt K.Brazauskienė teigė, kad į jos „Facebook“ profilį įsilaužta jau ne pirmą kartą. Paklausta, ar išaiškinti „kenkėjai“, politikė atkirto: „Manęs tai nedomina“. Moteris taip pat nenorėjo atskleisti, ką programišiai prirašė jos profilyje: „Nesakysiu ir man tai visiškai neįdomu.  Esu jau tiek daug neigiamo prisiskaičius apie save, kad tai įtakos mano asmenybės vystymuisi neturi“, - komentavo K.Brazauskienė.

Šeštadienį vyks steigiamasis Demokratinės Darbo ir Vienybės Partijos susitikimas. Partijai vadovauja K.Brazauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kul

Kul  portretas
" tai įtakos mano asmenybės vystymuisi neturi" Jeibogu, man patinka Kristute ;))))))) Totali intelektuale ;))

man

man portretas
atrodo kad mazai demesio susilauke tai pasiskelbe kad isilauze,kas ten jau laisis ir ko ten ieskos nes ji tik sau idomi,o kitiem tokia demesio troskanti moteriske niekam nereikalinga nebent Šustauskui

Gerbeja

Gerbeja portretas
Taigi ten jos atstovai girti patys prirase ir paskui istryne - visas facebookas apie tai kalba :)))
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių