Druskininkų „Snoras Snow Arena“ purtosi sąsajų su „Snoru“

Druskininkų uždarų kalnų slidinėjimo trasų kompleksas iki lapkričio 24 dieną paskelbto banko „Snoras“ bankroto vadinosi „Snoras Snow Arena“. Tačiau kritus „Snorui“, arena kaipmat nutraukė išorines sąsajas su šiuo banku. Dabar kompleksas vadinasi tiesiog „Snow arena“. „Snoro“, suteikusio komplekso statybai 58 mln. litų kreditą, – kaip nebūta. Banko pavadinimas išgaravo net iš oficialaus arenos tinklalapio archyvų.

Per „Snoras Snow Arena“ atidarymą, vykusį rugpjūtį,  „Snoro“ vadovas ir vienas savininkų R.Baranauskas didžiavosi, kad „Snoras“ ir sunkmečiu finansavo perspektyvius projektus, nors abejojančių, ar verta finansuoti arenos statybą, netrūko.

„Neabejojame, kad Druskininkų uždarų kalnų slidinėjimo trasų su dirbtine sniego danga kompleksas prisidės prie turizmo, aktyvaus poilsio ir sveikatos gerinimo infrastruktūros plėtros bei Lietuvos žinomumo didinimo,“ - kalbėjo R.Baranauskas per Druskininkų arenos atidarymą, vykusį rugpjūtį. Vargu, ar R.Baranauskui kada nors bus suteiktas žodis per būsimuosius oficialius Druskininkų „Snow arenos“ renginius.

Projektas „Druskininkų uždarų kalnų slidinėjimo trasų su dirbtine danga įrengimas“ buvo įgyvendinamas pagal 2007–2013 metų sanglaudos skatinimo veiksmų programą. Pagal Druskininkų savivaldybės ir bendrovės „Stamita“ pasirašytą koncesijos sutartį, bendrovė „Stamita“ į šį projektą įsipareigojo investuoti daugiau nei 50 milijonų litų, bankas „Snoras“ jai suteikė 58 milijonų litų paskolą, o savivaldybės pastangomis buvo gauta 40 milijonų litų ES paramos lėšų. Bendra projekto vertė – apie 110,7 mln. litų.


Šiame straipsnyje: SnorasSnow arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Slides

Slides  portretas
Manau, kad Baranauskas turi Snow Arenos akciju. Gali but, kad ir Vainauskas, gi reklamuoja tai istisai.

KGB AGENTAI

KGB AGENTAI portretas
JEI BUTU SUSIJUNGES SNORAS SU UKIO BANKU, TAI PAVADINIMAS BUTU TAPES SNUKIO BANKAS.

WE

WE portretas
ROMANOVAS TAPO ATEIVIS TAI UKIO BANKAS GALI ISKELIAUTI I KOSMOSA.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių