D.Grybauskaitė nekomentuoja V.Adamkaus dienoraščių, linki sveikatos

Prezidentė Dalia Grybauskaitė nekomentuoja pirmtako kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus naujoje knygoje paskelbtų prisiminimų apie buvusius politikos užkulisius.

„Čia turbūt turėčiau nusišypsoti ir pasakyti, kad tarptautinė praktika yra tokia, kad buvę prezidentai stengiasi nelabai komentuoti, o esami visiškai nekomentuoja buvusių nuomonių ar pasisakymų. Na, o visiems tiesiog palinkėsiu tokioje gražioje aplinkoje - garbus amžius, tai palinkėkime sveikatos ir ramybės, visiems“, - atsakydama į žurnalistų klausimus Druskininkuose ketvirtadienį sakė D.Grybauskaitė.

Prezidentas Valdas Adamkus prieš savaitę šventė 85 metų jubiliejų.

Praėjusią savaitę buvęs šalies vadovas pristatė naują knygą „Paskutinė kadencija. Prezidento dienoraščiai“, kurioje aprašo paskutinės savo kadencijos politinius užkulisius, sprendimus, atskleidžia duomenų apie kitų politikų ir pareigūnų veiklą.

V.Adamkaus pateikiami prisiminimai jau sulaukė prieštaringų vertinimų.
Generalinė prokuratūra šią savaitę kreipėsi į Valstybės saugumo departamentą prašydama įvertinti, ar kadenciją baigusio šalies vadovo knygoje neatskleidžiama duomenų, kurie gali sudaryti valstybės paslaptį.


Šiame straipsnyje: Valdas Adamkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

rinkejas

rinkejas portretas
S AU N U O L E!!!!!!!!!!!!!!!

palinkėkime

palinkėkime portretas
visi garbiojo jubiliejaus proga daug sveikatos....

Ribos

Ribos portretas
Kažkaip reikėtų visuomenės normas pažinti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių