Dauguma gyventojų netiki, kad D.Kedžio ir A.Ūso mirtys – nesmurtinės

Lietuvos didžiųjų miestų gyventojai netiki teisėsaugos pareigūnų išvadomis, kad vadinamojo Kauno pedofilijos skandalo centre buvę Drąsius Kedys ir Andrius Ūsas mirė nesmurtine mirtimi, rodo pirmadienį paskelbti apklausos rezultatai.

Kaip rašo žurnalas „Veidas“, vos 4,4 proc. apklaustų miesto gyventojų teigė manantys, kad oficiali versija teisinga ir jie mirė savo mirtimi. 30 proc. respondentų teigė manantys, kad tiek D.Kedys, tiek A.Ūsas buvo nužudyti. Dar 24,8 proc. sakė manantys, kad buvo nužudytas tik D.Kedys, o 3 proc. – kad tik A.Ūsas.

37,8 proc. apklaustųjų sakė, kad jiems ši tema visiškai neįdomi.

Paklausus, ar pedofilija Lietuvoje labai išplitusi ir ar pedofilai mūsų šalyje labai galingi, 50,2 proc. pasirinko atsakymą, kad „pedofilų Lietuvoje yra, bet jie nėra įtakingi, o pedofilija nėra pernelyg išsikerojusi, ji tikrai ne didesnė nei kitose šalyse“. 37,6 proc. respondentų manė, kad tai yra „valstybinio masto problema“.

Rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovė „Prime consulting“ lapkričio 21-23 dienomis apklausė 500 žmonių iš didžiųjų Lietuvos miestų.


Šiame straipsnyje: KedysŪsaspedofilijos byla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas gali paneigti

Kas gali paneigti portretas
, kad D. Kedi nuzude jo bendrai, pries tai "suderine" si klausima su gimine- juk pagautas D. Kedys ir bendrams ir giminei buvo baisiau uz atomini kara. Taigi N. Venckiene- ar davei komanda AR SUTIKIMA, KAD TAVO BROLI PASIUSTI I ANAPUS?Jei ne- reiskia tai nelaimingas atsitikimas. Asmeniskai as manau, kad vaistu ir alkoholio "kokteilis" parode savo jega ir zmogzudys iskeliavo Anapus per nelaiminga atsitikima! p.s zudyti D. Kedi be gimines ar bendru niekam nebuvo prasmes, o pagrindinis kriminalistikos principas- kam tai NAUDINGA! p.s.s a.a. A. Uso nuzudymas yra 100 procentu- jei netiesioginis, tai GARLIAVOS GAUJA ji privede iki mirties!

Patinka plakatas

Patinka plakatas portretas
Pedofilo D. Kedzio atvaizdas ir sukis- STIP PEDOFILUI KEDZIUI!Galima dar papildyti- STOP PEDOFILAMS-ZMOGZUDZIAMS, tai atitiktu D. Kedzio nusikaltimus!

tikiu

tikiu portretas
esu ta ,kuri i tyrimus nepateko.kad kedys matydamas jog reikalai pakrypo kita limkme, nei buvo suplanuota ,uzsibaige pats,nusigerdamas.usas, kaip zveris uzspeistas ikampa violetiniu,uzbaige gyvenima,panasiai ,kaip kedys.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių