Darbą savivaldybėje iškeitė į striptizą

Šiaulių miesto savivaldybės administracijos darbuotojas, nelegaliai šokęs striptizą, palieka darbą savivaldybėje.

Šiaulių apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos specialistai gavo pranešimą, kad fizinis asmuo teikia striptizo paslaugas ir nemoka mokesčių valstybei. Pareigūnai užsisakė striptizą pas tokias paslaugas teikiantį įtariamą pilietį. Nustatyta, kad striptizą šoka Šiaulių miesto savivaldybės administracijos valstybės tarnautojas.

Kaip informavo Šiaulių savivaldybės administracijos Personalo skyriaus viršininkė Edita Čičelienė, 26-erių metų vaikinas, dirbęs Statybos skyriuje, šiandien parašė prašymą atleisti jį iš darbo. Nuo gegužės 21 d. jis buvo išėjęs mokymosi atostogų, nes studijuoja statybos magistrantūroje vienoje iš Lietuvos aukštųjų mokyklų.

Pasak E. Čičelienės, pasirodžius mokesčių inspekcijos pranešimui apie jų darbuotojo, nelegaliai už pinigus teikiančio striptizo paslaugas, sulaikymą, ketinta atlikti tyrimą dėl valstybės tarnautojo etikos principų pažeidimo. Kadangi darbuotojas savo noru nusprendė palikti tarnybą, tarnybinis patikrinimas nebus atliekamas.

Mokesčių inspekcijos pareigūnai šokėjui surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą. Jam gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų už nelegalių paslaugų teikimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių