Buvę parlamentarai sausį ketina įsteigti visuomeninę organizaciją

Sausį buvę parlamentarai ketina sušaukti suvažiavimą ir oficialiai įteisinti naujos visuomeninės organizacijos atsiradimą, penktadienį pranešė dienraštis „Lietuvos žinios“.

Idėjos autorius Henrikas Žukauskas teigė sudaręs sąrašą, kuriame surašyti visi nuo 1990 metų kada nors Seimo nariais buvę politikai. Neskaičiuojant mirusių ir dabar Seime dirbančių politikų, jame yra 388 pavardės.

"Tai bus ekspertų arba kompetentingų žmonių klubas. Yra asmenų, kurie Seime išbuvo keturias ar penkias kadencijas. Manau, tokie žmonės nesimėto", - sakė H.Žukauskas.
Tačiau kiti buvę parlamentarai tokią būsimos organizacijos veiklos kryptį vertina skeptiškai. Jų nuomone, kadenciją baigusių Seimo narių patarimai niekam nereikalingi.

Svarstoma, kad organizacija galėtų įsikurti "Valstybės žinių" pastate, kur yra laisvų patalpų.
„Mums nereikia mokesčių mokėtojų pinigų. Jei taip ir būtų, ar tai nusikaltimas? Mes juk užsitarnavome šitą dalyką“, - paklaustas apie klubo galimybę egzistuoti iš Seimo kanceliarijos kišenės sakė H.Žukauskas.


Šiame straipsnyje: parlamentaraiSeimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
ir kada jiems bus gana?

VIKINGAS

VIKINGAS portretas
Įdomu,ką nauja p.H.žukausko suorganizuota chėbra galėtu patarti Lietuvos žmonėms. O gal elgtis taip pat,kaip kažkada elgėsi p. H.Žukauskas???

manau

manau portretas
pATARIMO NEBUS ,BET PINIGO PLOVIMAS TAI TIKRAI BUS.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių