Biudžeto pinigai - ir D.Kedžio sekėjams

Nuolat mitinguojantys vadinamieji Drąsiaus Kedžio gerbėjai buriami ir už mokesčių mokėtojų pinigus.

Jų atseikėja kova prieš seksualines mažumas pagarsėjęs Seimo konservatorius Kazimieras Uoka, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

Iš parlamentinei veiklai skirtų lėšų K.Uoka apmoka specialaus internetinio puslapio, kuriame skelbiama apie "kovotojų su pedofilų klanu" mitingus ir kitas akcijas, administravimą.

Parlamentaras už tai sumokėjo mažiau nei šimtą litų, bet vis tiek gali atsidurti etikos sargų taikiklyje, kad bendrauti su rinkėjais skirtus pinigus leidžia tokiems reikalams.

Šiame tinklalapyje, skirtame visuomeninės organizacijos "Už dorą ir tautą" veiklai, D.Kedžio sekėjai šiuo metu išsamiai informuojami apie Seime vyksiantį balsavimą dėl vaiko teisių apsaugos kontrolierės Editos Žiobienės atsistatydinimo.

Deklaruojančių karą pedofilijai neapykantą ši pareigūnė užsitraukė po to, kai pareiškė, kad privaloma vykdyti teisių sprendimus ir netrukdyti grąžinti D.Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukters motinai.

Iš "Už dorą ir tautą" tinklalapyje skelbiamos informacijos aiškėja, kad šios organizacijos "antipedofilinis sektorius" neapsiribos vien mitingu plenarinių posėdžių salėje.

Šie veikėjai, tarp kurių yra ir skandalingai pagarsėjęs vienas vadinamųjų Garliavos protestuotojų lyderių Marius Kuprevičius, ketina asmeniškai susitikti su įvairių Seimo frakcijų atstovais ir agituoti, kad E.Žiobienė būtų atstatydinta.

Be to, interneto svetainėje skelbiama informacija apie tai, ką daryti, norint gauti leidimą į Seimą plenarinio posėdžio dieną.

Pats K.Uoka didžiuojasi, kad valstybės biudžeto pinigais gali padėti D.Kedžio sekėjams.

"Šis puslapis, kurį aš rėmiau ne kartą, priklauso organizacijai, kurios pagrindinis uždavinys - visokių gėjų sumanymų stebėjimas ir sekimas. Ta visuomenės grupė, kuri remia tokios organizacijos veiklą, mane rėmė ir išrinko į Seimą, todėl nematau nieko bloga, kad jai nuoširdžiai dirbu", - aiškino konservatorius.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių