Baltijos TV vadovui - 1 tūkst. litų bauda už paslėptą reklamą

Lietuvos radijo ir televizijos komisija už paslėptą reklamą skyrė 1 tūkst. litų baudą koncerno „Achemos grupė“ valdomo televizijos kanalo Baltijos TV vadovui Liutaurui Elkimavičiui.

Komisija pranešė, jog lapkričio 7 dieną Baltijos TV transliuotoje laidoje „Nerealios namų šeimininkės“ buvo rodyta paslėpta reklama bei padaryta kitų reklamos transliavimo pažeidimų.

„Laidoje reklaminio turinio siužetai apie prekes ir paslaugas buvo pateikti taip, kad žiūrovai galėjo nesuprasti, jog tai reklama, arba galėjo suklysti dėl pateiktos reklamos tikrojo tikslo, todėl pagal savo turinį ir pateikimo formą laikytini paslėpta reklama, kurią transliuoti draudžia Visuomenės informavimo įstatymas“, - rašoma komisijos pranešime.
Be to, anot komisijos, laidoje nebuvo tinkamai pristatyti programų rėmėjai.


Šiame straipsnyje: Baltijos TVpaslėpta reklama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Luka

Luka portretas
Galvojau "šito reikaliuko" asai TV3 ir Moterys meluojančios geriau.... Nu ką yra kaip yra. Bet BTV dabar mūsų žiūromiausias kanalas. Nuo Margošos iki 22 val, paskui miegot. Ir visa šeima susirgom"margoša" . Nu gaila kad Jie Samokslo teorijos nerodo, labai be reikalo, tiko šitai TV Klevečka, ir mums patiko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių