A.Zuokas visuomeninį judėjimą TAIP kuria „Facebooke“

Buvęs liberalcentristas, sostinės meru ir Seimo nariu anksčiau buvęs Artūras Zuokas naują visuomeninį judėjimą TAIP (Tėvynės atgimimas ir perspektyva) kuria naudodamas šiuolaikines technologijas - socialinį tinklą "Facebook".

Gegužęs įsikūrusios organizacijos profilyje kaip rėmėjai ir draugai šiuo metu yra užsiregistravę per 3000 žmonių. Jiems siūloma tapti tikraisiais organizacijos nariais.

"Mūsų visuomeninė organizacija paremta šiuolaikinės komunikacijos priemonėmis. Jos puslapyje "Facebook" registruojasi simpatikai. Dabar jiems išsiunčiamos anketos, ar jie nori likti organizacijos simpatikais, ar pageidauja tapti tikraisiais nariais", - BNS sakė A.Zuokas.
Anot jo, surinkti 1000 tikrųjų narių nebus sudėtinga.

A.Zuokas teigė, kad artimiausiu metu bus rengiama organizacijos veiklos programa. Rudenį planuojami jos narių susirinkimai jau nebe virtualioje erdvėje.

Šiuo metu, pasak A.Zuoko, internete vyksta diskusijos įvairiomis temomis, kaupiamas miestų problemų registras.

"Džiugu, kad skirtingų partijų žmonės dalyvauja diskusijose. Laikau privalumu, kad prie vieno stalo susėsti gali skirtingoms partijoms priklausantys žmonės", - sakė politikas.
Jis užtikrino, kad visuomeninis judėjimas TAIP nevirs politine partija. Buvęs politinės partijos lyderis pastaruoju metu ne kartą kritikavo partijas, kad jos neatspindi rinkėjų lūkesčių ir valstybėje esančių iššūkių.

Paklaustas, ar kaip nepriklausomas kandidatas planuoja dalyvauti savivaldybių tarybų rinkimuose kitų metų žiemą, A.Zuokas tvirtino dar neapsisprendęs šiuo klausimu.
A.Zuokas birželį pasitraukė iš Liberalų ir centro sąjungos (LiCS), kuriai pats anksčiau yra vadovavęs. Tuomet jis pranešė ir apie kuriamą visuomeninį judėjimą.
Praėjusių metų pabaigoje A.Zuokas atsisakė Seimo nario mandato.


Šiame straipsnyje: Artūras ZuokasTAIP

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių