A.Zuokas rengiasi TV laidos vedėjo karjerai

Triukšmingai Seimo nario mandato atsisakęs Artūras Zuokas rengiasi vėl valgyti žurnalisto duoną. Politikas ketina vesti laidą vienoje iš šalies televizijų.

„Užsiimsiu viskuo po truputį“, - portalui sakė A.Zuokas, paklaustas, ar jau pasirinko tolesnę savo karjeros kryptį. Buvęs Vilniaus meras teigė dar neatmetęs kitų pasiūlymų, tarp kurių buvo ir galimybė tapti pramoginio laivo kapitonu ir už gerus pinigus plaukioti po Viduržemio jūrą.

A.Zuokas kol kas neatskleidžia, kokią laidą ves ir kokioje televizijoje planuoja įsidarbinti. „Matyt, startuosime kartu su nauju televizijos sezonu. Nenorėčiau per daug kalbėti, kol nepasirašytos sutartys, nesudaryti planai. Taip sakant, derybos vyksta“, - teigė pašnekovas.

Apie savo televizinį kūdikį jis per daug neatviravo. „Laida bus, kaip čia pasakyti, su teisingu užtaisu. Patriotiniu“, - sakė A.Zuokas. Anksčiau puoselėtos minties į televizijos laidos studiją kviestis buvusius politinius kolegas ir oponentas jis atsisakė.

A.Zuokas, tuoj po pasitraukimo iš Seimo, jau buvo išbandęs laidos vedėjo darbą. Anonsuota, kad jis pasirodys LNK televizijos bulvarinėje laidoje „Kakadu“, tačiau tai įvyko tik vieną kartą. Epizodinį pasirodymą „Kakadu“ eteryje A.Zuokas savo tinklaraštyje aiškino taip: „tai buvo tik bandymas ir žaidimas“.


Šiame straipsnyje: Zuokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių