A.Siaurusevičius: įsijungus Lietuvos televiziją, matyti, kaip gyvename

Balandžio pradžioje antrą kadenciją Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) generalinio direktoriaus kėdėje pradėsiantis Audrius Siaurusevičius rengiasi dar penkerius metus sėdėti ant parako statinės.

Jis tvirtino, kad galima daug kalbėti apie laidų kokybę, tačiau viskas priklauso nuo pinigų. Anot A. Siaurusevičiaus, LRT bėdos baigtųsi, jeigu būtų sukurtas geras nacionalinio transliuotojo finansavimo modelis, rašo portalas 15min.lt.

Paklaustas, ar tam, kad buvo perrinktas LRT vadovu, neturėjo įtakos politikai, nes jis laikomas socialdemokratų žmogumi, A. Siaurusevičius atsakė: „Socialdemokratai man kol kas vietos savo rinkiminiame sąraše nesiūlė, bet siūlė Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai ir liberalai.

Ši, kaip aš vadinu, mitologija buvo sukurta tam, kad kai kas galėtų save pateisinti. Aš turiu galvoje kai kuriuos žmones, kurie ėjo į JAV ambasadą ir kalbėjo, kad mane reikia atleisti. O iš tiesų aš esu Sąjūdžio žmogus“.

A. Siaurusevičius nesutiko, kad ateityje paramos nacionaliniam transliuotojui nebereikės. „Nėra Europoje tokių dalykų, yra arba abonentinis mokestis, arba dotacija iš biudžeto. Nuo pinigų daug kas priklauso – kokios yra mūsų laidos, kaip atrodo studijos, ar gali žurnalistai vykti į komandiruotes. Įsijungus Lietuvos televiziją matyti, kaip mes gyvename“, - teigė LRT vadovas.


Šiame straipsnyje: LRTAudrius Siaurusevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

reikalai

reikalai portretas
perrinko nauja vadova

Matome

Matome portretas
reklamą ir už "viešinimo " pinigus nupirktus - užsakytus tendencingus reportažus ir laidas. Tikrosios informacijos, kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje matome gal 5 % Ir tai vadinasi Valstybinis kanalas?

as

as portretas
man patinka sis kanalas, o is kur tau ten vaidenasi, kad 5 proc atspindi tai nezinau, paranoja gal, o gal kasdien turi rodyti zudynes, avarijas, nusikaltelius, vagis, tai gal tada tau patiktu
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių