A.Šedžius kalbomis apie narkotikus kompromituoja visą Seimą?

Seimo narys Andrius Šedžius pirmadienį laidoje „Nuo...iki...“ prisipažino, kad jo viešas siūlymas paprašyti parlamentarų Roko Žilinsko ir Lino Karaliaus pažymos, įrodančios, kad jie nevartoja narkotikų, nesulaukė kolegų politikų palaikymo.

Atsitiko netgi priešingai. Didžioji dalis Seimo narių sudrausmino A.Šedžių ir rekomendavų nuo kategoriškų pareiškimų ir įtarimų susilaikyti. Girdi, savo viešais samprotavimais A.Šedžius užtraukia šešėlį ant viso Seimo.

Tačiau savo žodžių A.Šedžius neišsižadėjo. Jis ir toliau sakėsi turįs įtarimų, kad R.Žilinskas ir L.Karalius gali vartoti narkotines medžiagas.

"Pažinojau žmonių, kurie buvo įklimpę į narkotikų liūną. Žinau, kaip jie atrodo, kaip elgiasi, koks jų žvilgnis, reakcija. Akys visada apsiblaususios", - nuo kvaišalų apsvaigusių žmonių skiriamuosius bruožus vardijo A.Šedžius.

Televizijos laidoje politikas nevengė atverti ir savo asmeninio gyvenimo detalių. 

Praėjus net šešeriems metams po skyrybų, Seimo milijonierius neslepia mylįs tik vieną moterį- jį palikusią žmoną Sandrą. „Nuo...iki...“ A.Šedžius papasakojo savo meilės dramą - kaip žmona pamilo kitą vyrą.

Pirmą kartą Šedžių istorija nuskambėjo, kai LNK iš Palangos rodė populiarų realybės šou „ Baras“. Dabartinio Seimo nario žmona slapčia lankydavo realybės šou dalyvį Darių Kulpį, pravarde Britva. Tuomet visa Lietuva sužinojo, kad judviejų romanas buvo ne vienadienis nuotykis. Žmona dėl naujojo gerbėjo vyrą paliko.

Nepaisant nuklydimo, A.Šedžius tikino žmonai viską atleidęs ir laukia jos sugrįžtant.

"Meilė - tai kančia, reikia mokėti kentėti. Kalto vieno nebūna. Reikia mokėti atleisti ir susitaikyti", - mąsliai kalbėjo A.Šedžius.

 

 


Šiame straipsnyje: karalius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių