Apklausa: prasčiausiai prezidento pareigas atliko R.Paksas

Lietuvos didžiųjų miestų gyventojai mano, kad prasčiausiai prezidento poste dirbo Rolandas Paksas, o mažiausiai kritiškai vertina Dalios Grybauskaitės veiklą užimant šias pareigas.

Savaitraščio „Veidas“ užsakytos apklausos duomenimis, 55,4 proc. respondentų teigė R.Paksas prasčiausiai atliko prezidento pareigas ir darė daugiausiai žalos Lietuvai. 2003 metais šis politikas iš šalies vadovo posto po apkaltos buvo pašalintas.

2010 metais mirusį Algirdą Mykolą Brazauską prasčiausiu ir daugiausiai žalos valstybei dariusiu prezidentu sakė laikantys 25,8 proc. apklausos dalyvių. Valdą Adamkų kritiškai įvertino 11,8 proc. apklaustųjų.

Mažiausiai kritikos sulaukė dabartinės šalies vadovė Dalia Grybauskaitė. 2,6 proc. respondentų sakė manantys, kad ji iš prezidentų prasčiausiai atlieka savo pareigas ir daro Lietuvai daugiausiais žalos.

2 proc. teigė, kad visi prezidentai dirbo šauniai, 0,8 proc. respondentų nuomone, visi dirbo prastai.

Rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovė „Prime consulting“, atlikdama apklausą, sausio 2-4 dienomis apklausė 500 didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

peleda

peleda portretas
R.Paksas pats savarankiskai nieko nedare.Viska dare ,viska nurodinejo daryti jo ''aiskiarege''L.Lolisvili,todel spresti apie jo veikla Lietuvos Prezidento pareigose yra ne etiska.Reikia atsizvelgti i jo sveikata.

Jonelis

Jonelis portretas
Man tai geriausias Prezidentas buvo Rolandas Paksas. Jis nepakluso tam tikroms jėgoms ir buvo su juo susidorota.

nuomone

nuomone portretas
Paksas tai KGB agentas, o Brazauskas tai KGBistas, komunistas ir dar vagius... argi tokie gali dirbti saziningai???
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių