Apklausa: A.Kubiliaus Vyriausybė – blogesnė už A.Brazausko

Lietuvos didžiųjų miestų gyventojai mano, kad geriausia iš pastarųjų Vyriausybių buvo ta, kuriai vadovavo pernai miręs buvęs socialdemokratų lyderis, kadenciją baigęs prezidentas Algirdas Brazauskas.

Savaitraščio „Veidas“ užsakymu atlikta apklausa rodo, kad A.Brazausko Ministrų kabinetą geriausiu iš pastarųjų laiko beveik pusė respondentų (41,4 proc.).

Konservatoriaus A.Kubiliaus vadovaujamos Vyriausybės darbą palankiausiai vertina 21,6 proc. apklaustųjų, trečioje vietoje - socialdemokrato Gedimino Kirkilo vadovauta Vyriausybė, kurią geriausia laiko 16,8 proc. apklaustų didžiųjų miestų gyventojų.

7,8 proc. sakė, kad geriausiai vertina nušalintojo prezidento, partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderio Rolando Pakso vadovautos Vyriausybės darbą.

Beveik dešimtadalis (9,6 proc.) apklausos dalyvių sakė, kad visos išvardintos Vyriausybės dirbo blogai, 0,4 proc. sakė, kad visos dirbo gerai.

A.Brazauskas Vyriausybei vadovavo 2001-2006 metais, A.Kubilius - nuo 2008 metų iki šiol, o taip pat 1999-2000 metais, G.Kirkilas premjeru buvo 2006-2008 metais, R.Paksas - 1999 metų birželio-lapkričio mėnesiais.

Atliekant apklausą buvo apklausta 500 didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kam kalbėti

kam kalbėti portretas
o kam tylėti. Už AMB vyriausybę blogesnės jau niekada nebus, nes tada nebuvo krizės, bet tarpo, kaip kinų mandarinai, visokie januškos, stoniai ir kitokie oligarchėliai. O Kubiliaus vyriausybė, kaip š... ištempė už ausų visus reitinguotojus ir jų užsakovus, tai dabar turi tai, ką užsakė socdemai ir jų pakalikai. Gerai loti, kai patiems nereikia kapstyti šito mėšlo, palikto kirkilo ir kitų "patriotų".

Geriau patylėtu

Geriau patylėtu portretas
tokie reitinguotojai. Bet tikrai runkelių tauta. AMBalas geresnis, nejuokinkit

2-am

2-am portretas
juk reikia atidirbti maskoliams, jei gauni iš jų atlygį už lojimą.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių