A.Kubilius sveikina opozicijos pastangas

Premjeras Andrius Kubilius sveikina opoziciją, „pradėjusią veikti ne tik destruktyviai, o ir pagal programą“.

Antradienį Lietuvos radijui Andrius Kubilius teigė sveikinantis opozicijos pastangas.

„Opozicijai tampa aišku, kad destruktyvus oponavimas, kokį matėme visus metus, pradeda kenkti jai pačiai. Tikrai sveikinu faktą, kad opozicija deda daugiau pastangų ne destruktyvumui, o programiniam veikimui“, - Lietuvos radijui antradienį pridūrė Vyriausybės vadovas.

Interviu Lietuvos radijui Premjeras sakė, kad opozicijos baigiama ruošti alternatyvi Vyriausybės programa gali būti „įdomi“, o kai kuriuos jos siūlymus galbūt net būti galima įgyvendinti kartu.

„Gerai, kad opozicija daugiau dėmesio skiria savo programinėms nuostatom. Bet kokie pasiūlymai yra įdomus. Mes juo tikrai atidžiai nagrinėsime ir galbūt rasime kokios nors dalykus, kuriuos galime kartu įgyvendinti“, - apie opozicijos baigiamą sudarinėti alternatyviąją Vyriausybės programą Lietuvos radijui sakė Premjeras.

Pirmadienį opozicinių Darbo, Socialdemokratų bei „Tvarka ir teisingumas“ frakcijų atstovai pranešė apie baigiamą kurti alternatyvią Vyriausybės programą. Visuomenei ir Prezidentei Daliai Grybauskaitei ją žadama pristatyti artimiausiu metu.  


Šiame straipsnyje: kubiliusopozicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių