A.Kubilius Švedijoje susitiks su bankininkais, verslo atstovais

Premjeras Andrius Kubilius kitą savaitę vyksta vizito į Švediją, kur susitiks su Lietuvoje veikiančių Skandinavijos bankų, didelių kompanijų atstovais, dalyvaus tarptautinėje diskusijoje apie vyresnio amžiaus žmonių užimtumą ir moterų lyderystę.

Premjero atstovė spaudai Jarda Paukštienė BNS sakė, kad vizitas numatomas trečiadienį ir ketvirtadienį.

Premjero patarėjas Mylolas Majauskas BNS pranešė, kad pirmą vizito dieną A.Kubilius ketina susitikti su bankų SEB, „ Swedbank“, telekomunikacijų bendrovės „TeliaSonera“ vadovais - bus aptartos jų verslo sąlygos Lietuvoje, kaip jos galėtų daugiau prisidėti prie šalies ekonomikos augimo.

Lietuvos premjeras taip pat dalyvaus verslo seminare, į kurį kviečiami bendrovių „Ikea“, „Bonnier Business Press“, „East Capital“, „Tele2“, „3iNordic“ ir kitų Švedijos kompanijų vadovai. Seminare A.Kubilius apžvelgs Lietuvos ekonomiką, naujų investicijų galimybes.

Ketvirtadienį premjeras dalyvaus Šiaurės ir Baltijos šalių bei Jungtinės Karalystės premjerų diskusijoje - bus kalbama, kaip skatinti vyresnio amžiaus žmonių užimtumą ir moterų lyderystę privačiame sektoriuje.

Vyriausybės posėdis kitą savaitę rengiamas antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
vadinasi dar vienam bankui bus kapec
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių