A.Čapliką SAM ministro poste pakeis R.Šukys?

Seimo pirmininko pavaduotojas liberalcentristas Raimondas Šukys būtų tinkamas kandidatas į sveikatos apsaugos ministrus, mano premjeras Andrius Kubilius.

"Liberalų ir centro partija turi, kiek žinau, bent keletą kandidatų (į sveikatos apsaugos ministrus - red. past.). Manau, kad vienas iš jų tikrai gali būti, ir džiaugčiausi, jei būtų - Raimondas Šukys. Jo tapimas sveikatos ministru, manau, ypač dabartinėje situacijoje būtų svarbus ir vertingas dalykas", - interviu "Žinių radijui" ketvirtadienį sakė ministras pirmininkas.

A.Kubilius patvirtino, kad trečiadienį lankėsi A.Šukio kabinete.

"Čia jokių paslapčių - vakar lankiausi R.Šukio kabinete, I.Degutinės kabinete. Buvau Seime, užėjau pas kolegas, ir aptarėme daug įvairių dalykų, tame tarpe, be abejo, ir tai, kaip turėtume susitarti dėl to, kas pakeis A.Čapliką", - kalbėjo premjeras.

"Pasiūlymas ir sprendimas turi būti bendras, turime sutarti. Mano teisė ieškoti, kviesti ir tartis, bet turime sutarti ir su koalicija, su liberalų ir centro partija, nes pagal mūsų galiojančius susitarimus jiems priklauso šis darbas, ir turime sutarti su prezidente. Taigi konsultacijos prasideda", - sakė A.Kubilius.

R.Šukys socialdemokrato Gedimino Kirkilo Vyriausybėje dirbo vidaus reikalų ministru. Iš šio posto jis atsistatydino, kai neblaivus Skuodo rajono policininkas Aleksandrijos miestelyje automobiliu užmušė tris vaikus.


Šiame straipsnyje: Šukyssam,

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių