Mino privalo visada būti bent šiek tiek įsimylėjęs

Dainininkas, dėstytojas Mindaugas Mickevičius-Mino, kuris pademonstruos,kaip pasigaminti tikrą itališką delikatesą – Taljetelle su vytintu kumpiu ir atskleis keletą savo kūrybinių paslapčių.

Virėjo padėjėjo duonos ragavęs Italijoje, vyras puikiai tvarkysis su maisto gamyba, tačiau vienintelis dalykas, kuris užklius Astai Stašaitytei - Masalskienei – druskos perteklius.  Laidos vedėja pastebės - Mino yra akivaizdžiai įsimylėjęs, nes beria tiek daug druskos į puodą. Mino neneigs:„Tokias romantiškas dainas kuriu, taigi privalau būti šiek tiek įsimylėjęs. Manau, kad artistas negali būti neįsimylėjęs, nes kūryba taps pernelyg buitinė“.

Tačiau A. Stašaitytė – Masalskienė nesutiks su Mino argumentu: „ Ne, geriausi kūriniai gimtų, jeigu tave nuolat mestų ir tu kankintumeisi. Žinoma, kaip žmogui, aš tau to nelinkiu, bet kaip kūrėjui – taip“, - juokavo laidos vedėja. Mino  užsimins, kad skyrybos per brangiai kainuoja, todėl šis pasiūlymas jam neatrodo tinkamas.

Kodėl Mino per paskaitas liepia dainuoti savo studentams ir kaip dainavimas jam padėjo pakilti karjeros laiptais Italijoje – jau šį sekmadienį 10 val. per BTV.

 


Šiame straipsnyje: Minomeilėreceptas

NAUJAUSI KOMENTARAI

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

  • Kaip atpažinti kokybišką šokoladą?
    Kaip atpažinti kokybišką šokoladą?

    Ar žinote, kad šokolado istorija siekia tūkstančius metų? Kažkada jis buvo vadinamas dievų maistu, ilgus metus geriamas skystas ir tik XIX a. tapo šiandien matoma kieta šokolado plytele. ...

  • 5 vaisinio kremo tortams receptai: skaniau ir greičiau nebūna
    5 vaisinio kremo tortams receptai: skaniau ir greičiau nebūna

    Vasarą dažniausiai norisi lengvesnio maisto iš šviežių produktų, todėl desertų mėgėjus nustebinsite gaiviu torto gabalėliu ar pyragaičiu su vaisiniu kremu. IKI kepyklų vadovė Nijolia Juchnevič atskleidžia penkis vaisinio kremo tort...

  • Jos didenybė kava: skonis, prie kokio nesame pratę <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Jos didenybė kava: skonis, prie kokio nesame pratę (receptai)

    Kavos ruošimo čempionatų dalyvė, iš garsiausio Europos rūšinės kavos asociacijos susibūrimo „Barista Camp“ diplomą parsivežusi nedidukės, neseniai Vilniaus senamiestyje duris atvėrusios kavinukės „Her Excellenc...

  • Kepurėlė – maistingiausia grybo dalis <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kepurėlė – maistingiausia grybo dalis (receptai)

    Nors ši vasara nelepina geru oru, grybų mylėtojams nėra kuo skųstis. Socialiniuose tinkluose grybautojai jau dalijasi pirmojo „laimikio“ nuotraukomis. Nors ir nekaloringi, tačiau sunkiai virškinami grybai, pasak dietologų, netur...

  • Vasaros gėrybės stiklainyje: dar nebandytas receptas
    Vasaros gėrybės stiklainyje: dar nebandytas receptas

    Dar visai neseniai buvo laikai, kai dažnuose namuose vasara kvepėjo ne tik atostogomis, tačiau ir verdamų uogienių aromatu. Tačiau pastaruoju metu pastebima, kad tradicija gaminti uogienes išliko tik retame namų ūkyje, o lietuviai atrado naują ...

  • Tinkamai paruoštos uogienės: ne tik saldu, bet ir sveika <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Tinkamai paruoštos uogienės: ne tik saldu, bet ir sveika (receptai)

    Lietuvių pomėgis iš vasaros gėrybių virti uogienes, o rudenį ar žiemą jomis smaližiauti išlieka populiarus. Tačiau dietologai perspėja, kad cukrus ir saldūs patiekalai yra mitybos piramidės viršūnėje, vadinasi, juos rekomendu...

  • „Perlų“ kruopos užmirštos nepelnytai <span style=color:red;>(receptai)</span>
    „Perlų“ kruopos užmirštos nepelnytai (receptai)

    Perlinių kruopų košės skonį tie, kas vasaras leido pionierių stovyklose, prisimena puikiai. Pervirta, gliti, neaiškaus skonio. Žodžiu, ne košė, o košmaras. Gaila, kad sovietinės valgyklos paliko tokį blogą atsiminimą api...

    2
  • Iš cukinijų galite pasigaminti net makaronų
    Iš cukinijų galite pasigaminti net makaronų

    Maisto tinklaraštininkė, kulinarinių knygų autorė Nida Degutienė siūlo, kaip vasaros daržovių derlių pateikti skaniai ir neįprastai. Cukinijos – dažna daržovė ant mūsų stalo, bet ar žinote, kad iš jos galite gaminti ne tik s...

  • Skanaus: trys gaivių salotų receptai
    Skanaus: trys gaivių salotų receptai

    Siūlome išbandyti kelis sveikus, nesudėtingus paruošti vasariškus patiekalus, kurie turėtų patikti jūsų skrandžiui. ...

  • Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies
    Jūra dvelkiantiems pietums – šefo siūlomas užkandis iš žuvies

    „Palanga SPA“ virtuvės šefas Ernestas Viršilas pristato užkandžio receptą, dvelkiantį jūra – jūros ešerio kapotinį. Šį patiekalą, kurį sudaro vos keli ingredientai, galima pagaminti per 5 minutes. ...

Daugiau straipsnių