Politinio guru paieškos

Grįžti į straipsnį

irgi jaunas

irgi jaunas portretas
Palaikau nuomone jaunimo apie Arvyda Garbaraviciu. Sekmes jaunimui zengiant pirmus zingsnius ir dar didesnes sekmes Arvydui politikoje.

Iš šalies

Iš šalies portretas
Arvydai, ar reikėjo tau šitų dirbtinių liaupsių? Juk ir taip esi gerai žinomas, protingas, stabilus žmogus.

to 2

to 2 portretas
Dirbtinių? Jus pats dirbtinis. Cia yra jaunu zmoniu nuomone. Ir uztikrinu, Arvydas apie tai nieko nezinojo. Cia jam staigmena. O geru zodziu apie Arvyda cia parasyta net per mazai. Kas ji pazista, tas tai zino.

Anekdotas

Anekdotas portretas
Tyčiojatės iš skaitytojų ar iš pačio Arvydo? Jeigu šis tekstas - taiklus juokelis, tai siunčiu ir savo nuomonę apie Arvydą - "Arvydas tai žmogus, kuriuos džiaugiamės labiau nei Obama" :D

to 4

to 4 portretas
oho, koks tu didelis anekdotas. neturi ka pasisakyti, tai is vis tylek. O jaunimui - saunuoliai. Taip ir toliau. Grazu, kad vertinat savo lyderi. Sekmes.

super

super portretas
Gerb. Arvydai, saunus tas Jūsų jaunimas kaip ir Jus!

Valdas to anekdotas

Valdas to anekdotas portretas
Nelabai suprantu kur čia matai problema. Mes tiesiog išreiškėm savo nuomonę, o jeigu tau ji nepriimtina, tai jau čia tavo asmeninė problema. Nepatinka - neskaityk. Ar čia tu čia būsi tas variantas, kurio darbas yra neigiamai prikomentuot?!

Rita to Anekdotas

Rita to Anekdotas portretas
Tokius anekdotus turbut vaikystej labai skriaude.. neturi ka pasakyti, tylek geriau.

dovile

dovile portretas
Labai džiugu, kad jaunimas nebijo išsakyt savo pozicijų, žinant Kaune esančią politinę situaciją. Linkiu Jums tvirtybės ir sėkmės darbuose. Tikiuosi greitu metu pamatyti jūsų idėjų realizavimą.

Graudu

Graudu portretas
Sukilo kažkoks blogumas. Padvelkė politlavonio smarvė. Ir jaunimo tvirkinti negalima.

to graudu

to graudu portretas
Graudu, kad tokie is vis yra kaip Graudu. Graudinkis vienas, vargeli. Ir nerasinek pievu.

Geeras

Geeras  portretas
:DDDDDDD

ausra

ausra portretas
Drasus jaunimas, bet kietas ir bebaimis. Cia gerai pavaret

juliux

juliux portretas
man patiko!

nereguokit

nereguokit portretas
Jaunime, nereguokit i uzsakytus negatyvius komentatorius. Turit gera lyderi, stipria asmenybe. O reiksti drasiai savo nuomone ne kiekvienas gali.

Našy

Našy portretas
Labai primena situaciją, kai savo nesąmones šitoje gazietkoje rašinėdavo buratinov. Jo "palaikytojai" komentarus rašinėdavo labai panašiu stiliumi kaip ir monotonijaus chebra. Toks lietuviškas našy variantas. Nes tikrai liberalus jaunimas tokios blizgios plastmasės nerašinės.

konservatorė

konservatorė portretas
buvo čia ir toks rašytojas Šarūnas Navickis , savo liaupsėmis į padanges vis kėlęs A. Garbaravičių ir jo sėbrus ?

Rita to Nasy

Rita to Nasy portretas
Sakot, kad mintys musu ne tikros. Turit drasos? galiu pakviesti Jus kavos. galesim pakalbeti ir pats susidarysit nuomone, ar mintys musu ar ne. Labai gaila, kad nepazinodami, bandot pasisakyti. Tad, jei drasos turit, galim tartis. Ir galim atvykti visi penki - mes uz savo mintis ir nuomone prisiimam atsakomybe.

isplautasmegenis

isplautasmegenis portretas
skaitydamas sita dideli paistala akimirka pasijauciau grizes i didziojo vado laikus. vietomis netgi gal persikeliau i Siaures Koreja. nes jeigu zmogus obama su garbu lygina ir dar jam jie yra didesni autoritetai uz tevus (mama)... truksta zodziu...

to 19

to 19 portretas
Gaila, kad taip ir neismokai skaityt. Panasu, kad mokykloj blogai sekesi.

Valdas to Našy

Valdas to Našy portretas
Na tu matau ne visai gaudaisi situacijoje. Jeigu tau atrodo kad mane nupirko, tai labai klysti. Manęs niekas į šitą organizaciją su kirviu nevarė. Turiu savo pažiūras, turiu nuomonę ir ją išreiškiau. Ir priešingai nei tu- sėdėdamas visiems labai gerai žinomam pastate Kauno centre, NEBIJAU nuomonės viešai reikšti. Aš nebijau (priešingai nei tu), kad mane išmes iš kokios nors valstybinės įstaigos už savo nuomonės reiškimą, nes aš tiesiog joje nedirbu. O tau, aš suprantu sėdint "ten", reikia rašyti neigiamai ir kuo daugiau...

Liutaura

Liutaura portretas
Idomu kiek zmoniu is cia komentuojanciu "is salies" dristu patys savo pamastymus skelbti taip viesai? :) Kiekvienas turime savo nuomone, bet tolerancijos neismokome per 20 nepriklausomybes metu.. o gaila.. Kaip ir visada lengviau galvoti apie tai jog viskas yra nupirkta, o jaunas zmogus kvailas, del savo nuomones.. Gaila man del tokiu komentaru.. O as didziuojuosi tais 5 zmonemis, kurie nepabijojo isakyti savo nuomones + kas gyvena Kaune zino kaip Kaune yra sunku liberalams..

Remis

Remis portretas
Apie liberalus buvau kur kas geresnės nuomonės,bet po šio str.ir komentarų...Bet gal čia tik kelių ''savų''Garbaravičiaus gerbėjų nuomonės.Nes vien to ponulio nusikalbėjimai kažkada ir jo buvusi'' veikla'' ,kai buvo meras,kelia tik neigiamas emocijas.Manau,tarp liberalų galima rasti tinkamesnių asmenybių.

to Anekdotas

to Anekdotas portretas
Kažkaip atrodo kartu skaitėm straipsni, bet niekur neradau, kad butu kazkur parasyta, jog Arvydu dziaugiasi labiau nei Obama? :DD

to Remis

to Remis portretas
Menkos tavo zinios, jei galvojai taip. O sapalioniu cia nereik. Rubrika vadinasi "nuomones", neskaityk, jei nepatinka. Jaunimui - drasiai jus cia :)

Rita to Remis

Rita to Remis portretas
Gaila, kad ponas skaitot tik komentarus. Nes, jei vartytumet dokumentus, atsiprasytumet uz savo zodzius. Sekmes Jums. Ir mes ant Jusu nepykstam. Toks tas jau Jusu darbas - kuo daugiau blogio parasyt.

tomas

tomas portretas
Visiems tiems kuriems nepatiko, juokinga, anegdotas ir panašiai. Būkit geri pasakykit kodėl jūs turite tiek daug blogos energijos ir pykčio? Jeigu šis žmogus yra mūsų autoritetas ir mes jį palaikome tai kodėl jį, mus turite smerkti? Atsakykite kiekvienas sau ka gero nuveikėte savo gyvenimą ne dėl savęs, o dėl kitų? Visi čia dabar drabstotės purvais kokie politikai blogi ir negeri. Vakar lygiai, taip pat spjaudėte ant Kauno švaros kuri išrašė sąskaitą už gatvių valymą 5 mln nors visi žinote kam ji priklauso.Šiandien smerkiate mus ir Arvyda. Mes lygiai taip pat matydami situaciją nenorime su ja taikytis. Ir būdami jauni bei energingi norime pakeisti situaciją su kuria Kaune būtų geriau gyventi. Gal jūs visi norite būti jaunimo vedliais, mokytojais, patarėjais? Kritikuoti lengviausia, bet kažką padaryti drąsos turi ne kiekvienas.

violeta

violeta portretas
Drasus jaunimas, kuris nebijo issakyti savo nuomones! Sekmes jiems ir kad drasos nepritruktu toliau dalyvaujant politikoj.

rita

rita portretas
Juokingiausia, kad kazkaip po pasleptais vardais ir be IP vieso adreso, esate visi drasus. Drasus kritikuoti. O mes drasus didziuotis. Jus drasus pataikauti ir gyventi baimej, o mes drasus tureti savo nuomone, jos laikytis. Jusu lyderiai drasus tyliai duoti nurodymus, o mes dziaugiames, kad musu lyderis mus palaiko. Jus drasus tik Kauno dienoje, o mes drasiai issiuntem visai Lietuvai tai, ka manom. Jus drasiai rasot komentarus, o mes drasiai sypsomes pasauliui. Jusu jega baimeje, tad linkiu nors karta nebijoti ir pakelti galva i saule ir nusisypsoti.

prijaucianti

prijaucianti portretas
smagu, kad Jus esat drasus,nebijot issakyti savo nuomone ir turit savo lyderi:) tik manau,kad tiek pats A.Garbaravicius, tiek patys skaitytojai butu labiau patenkinti jei rasytumet apie savo kaip aljanso veikla, kaip jus patys prisidedat prie valdzios keitimo turint A.Garbaraviciu priesaky, o ne kuriant pagiriamuosius straipsnius. Parodykit savo veikluma, verzluma ir tvirto lyderio turejima darbais, o ne zodziais. Sekmes:)

Pamąstymui

Pamąstymui portretas
Prie Garbaravičiaus Kaune suremontuoti du tiltai (Aleksoto ir Vilijampolės), pastatytas Karaliaus Mindaugo tiltas, suremontuota ir apšviesta Prisikėlimo bažnyčia, buvo tvarkomos gatvės, už šildymą kauniečiai mokėjo mažiausiai Lietuvoje, į Kauną atėjo Ryanair... Nebuvo jokių "auksinių tualetų", griaunančių ligoninių jungimų, Veverskio g. "remontų" ir t.t. Po Garbaravičiaus miestą valdę politikai giriasi pastatę "Žalgirio" areną, tačiau jei būtų statyta pagal Garbaravičiaus modelį, miestui būtų tekę mokėti 8 mln. Lt per metus, kol skola būtų išmokėta (viso 25 metus). Dabar miestas 5 metus aukojo visas laisvas biudžeto lėšas. Gatvėms remontuoti pinigų neliko, miesto tvarkymui pinigų neliko, komunalinės įmonės buvo įvarytos į skolas (už tai sumokame mes- paprasti kauniečiai, mokėdami brangiausiais tarifais). Maža to, dabartinis meras neseniai pats pripažino, kad arenos išlaikymui, palūkanoms už paskolas ir panašioms išlaidoms apmokėti kasmet miestas sumoka beveik 20 mln. Lt. Taip kad jaunimas teisus- yra dėl ko mylėti ir gerbti Arvydą Garbaravičių.

Rita to 30

Rita to 30 portretas
Tai yra pirmasis musu straipsnis, tikimes, tai testi. Velesniuose supazindinsim ir su savo darbais, ir idejomis. Visi, kurie nores, gales jungtis prie musu. Ir nesvarbu, ar jie nores oficialiai buti organizacijos nariais ar tik siaip prijaus mums. Viskas ateityje. Siandien mes pristatem, kodel politika, kas musu lyderis ir kodel butent jis, o ne kazkas kitas. Nereikia straipsnio traktuoti kaip giriamojo.

to Rita

to Rita portretas
tiesiog toks mano nuomone pasirodė straipsnis:) o kad zadat test tai pliusas jums, lauksim realiu darbu:)

to 30 ir 33

to 30 ir 33  portretas
Veiksmai visada buvo ir bus. Su jaunimu visada yra bendraujama ir jiems organizuojami renginiai. Tik dalyvavimas kartais buna vangogas. Pabandem parodyti jog mokame ir norime issakyti savo nuomone. Ir tikemes, jog kazkada atsiras daugiau jaunu zmoniu kurie nebijo dalyvauti politikoje ir kurie nebijos jungtis prie musu. Juk nera blogai isbandyti ir kitus veiklus budus ne tik renginius? Be to svarbu ne tik jaunimui daryti renginius bet ir juos pacius skatinti kazka organizuoti.

Zvengiu

Zvengiu portretas
Oi kai pakele nuotaika ;))))))))))))))

Sveikinu

Sveikinu portretas
Sveikinu Arvyda Garbaraviciu, kad subure toki jaunima :)

Grazu

Grazu portretas
Grazus straipsnis. Saunus jaunimas. Ismintingas lyderis.

Algirdas

Algirdas portretas
Politika - antra pagal senumą profesija, tačiau neginčijamai labai panaši į pirmąją. Bet šiandien reikia ne apie tai kalbėti. ARVYDAI BŪK SVEIKAS IR LAIMINGAS JUBILIATE ! BŪK REIKALINGAS VISIEMS - JAUNIMUI, SENIMUI , PARTIEČIAMS, ŠEIMAI GIMTAM MIESTUI. KOL REIKALINGAS TOL LAIMINGAS

Sveikinu

Sveikinu portretas
Jaunuoliai, ar negalėjote aiškiai ir konkrečiai parašyti, kad jūsų lyderis šiandien švenčia gimtadienį? Nuoširdžiausi sveikinimai, Arvydai.

Vilniaus bokštai

Vilniaus bokštai portretas
Reklama lieka reklama, bet labiausiai gaila tų jaunų idiotų, ypač jei jie nuoširdžiai čia dalyvauja... Kažkada tikrai bus gėda. Šiaip, kvailumui ribų tikrai nėra. Na, prisijuokiau tai neblogai, praskaidrino nuotaiką darbuose. Lauksim tęsinių!

bronius

bronius portretas
Na jau lyderis pasirinktas šiaip sau.

To Vilniaus bokstai

To Vilniaus bokstai portretas
Matosi, kad tau varpine jau skambina :DDDDDD

Auksuole

Auksuole portretas
kaip fainai jaunimas sugalvojo :)

rita

rita portretas
Mieli, komentatoriai, mes turime teise patys rinktis savo gyvenimo kelia :) Kad ir kaip Jums pikta!

Justina

Justina portretas
Kiekvienas turime savo nuomonę. Vieni tyliai dreba kamputy iš baimės ir jos nesako, kiti neargumentuotai bando "sakyt savo nuomone" pildami purvą ant kitų ir vadindami "idiotais", o mes netylime ir tikime savo idėjomis. :) Malonu, kad yra bendraminčių, dar maloniau turėt oponentų. Be jūsų nebūtų taip linksma.

tomas

tomas portretas
40. Vilniaus bokštai 2013 03 27 14:44 Reklama lieka reklama, bet labiausiai gaila tų jaunų idiotų, ypač jei jie nuoširdžiai čia dalyvauja... Kažkada tikrai bus gėda. Šiaip, kvailumui ribų tikrai nėra. Na, prisijuokiau tai neblogai, praskaidrino nuotaiką darbuose. Lauksim To Vilniaus bokstai, sakykite ar jūs nesijaučiate imbicilu vadindamas kitus žmones idiotais kurių net nepažystate? Jūs rašote, kad kažkada bus gėda, mes kvaili ir t.t. Yra visiškai ĮDIOTIŠKA teigti neargumentuojant. Būkite geras pasakykite ko aš turėčiau gėdytis ar kurioje vietoje aš esu kvailys? Man daugiau gėda tokių klaviatūros kaubojų, kaip jūs kurie teigia kad daug žino, o realiai nelabai skiria kairę nuo dešinės.

Justina

Justina portretas
Kiekvienas turime savo nuomonę. Vieni tyliai dreba kamputy iš baimės ir jos nesako, kiti neargumentuotai bando "sakyt savo nuomone" pildami purvą ant kitų ir vadindami "idiotais", o mes netylime ir tikime savo idėjomis. :) Malonu, kad yra bendraminčių, dar maloniau turėt oponentų. Be jūsų nebūtų taip linksma.

kokie

kokie portretas
rinkimai artėja? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rita

rita portretas
Smagios Jusu versijos, deja klaidingos. Kaip liudna, kad Jus bejegiai suprast, kad jaunimas tiesiog dziaugiasi, kad turi galimybe bendraut su Arvydu :)

žmogus

žmogus portretas
kokia šlykšti ir užknisanti ta politinė reklama, o dar bjauriau, kai tai daro jaunimas, - dar nežaugo, o jau sukirmijo. P.S. patarimas Tomui. Jaunasis politike: niekada nevartok žodžių, kurių nežinai. Pvz. ką reiškia tavo naujadaras 'imbicilas'? ;))) Galima pagalvoti, kad tik idiotas nežino, kad reikia rašyti- imbecilas.;)))

to zmogus

to zmogus portretas
Prajuokinai. Ar izeidinedamas jautiesi stiprus? :)

as

as portretas
bet kaip tai yra apgailetina... is tiesu gerai kazkas cia rase, kad nuosirdziai gaila tokio jaunimo. dar labiau gaila bus kai jie susipras. bet kuriuo atveju labiausiai apgailetina, tai, kad rodos visa diena kazkas sedi ir atsisaudo komentaruose. akivaizdu, kad tai vienas zmogus, nes pseudo "pritarianciu" tekstu stilistika ta pati ir vienoda. argi gali buti labiau apgailetinas toks piar'as? beje, jei jau taip aiskinat apie nuomones laisve, tai kodel visi kiti negali tureti savo nuomones apie jus ir apie ta jusu apgailetina politini guru is merdincios partijos?

Rita to as

Rita to as portretas
Kaip apgailetina, kad tokie "as" gailisi. Man tai juokinga is tokio "as". Vargsas tu, nes negebi net vardu prisistatyti. Ir zinai, dziaugiuosi, kad mus palaike daug zmoniu. Ir dar daugiau ju palaiko Arvyda. Niu ka, nesugebejot ikast. Gaila tokiu "as". Viename komentare sakiau, netikit musu realybe, galim susitikt. Tik gaila, kad tokie "as" per visa diena taip drasos ir nerado. Ir zinot, mes laimejom. Laimejom, nes musu daug, mes vieningi. O svarbiausia, kad musu lyderis gali mumis didziuotis. Mes nekritom iki "as" lygio. Mes nepabijojom. Nes mes esam gyvi, priesingai negu pasamdyti "as". Nepavyko ivelti musu i savo nesvarius zaidimus, ar zinot kodel? Lai cia buna uzduotis pries nakti. Gailetis musu tikrai nereikia, gailekites saves, nes esate tik "as" is mazosios raides. Sekmes (-:

Rita to as

Rita to as portretas
Kaip apgailetina, kad tokie "as" gailisi. Man tai juokinga is tokio "as". Vargsas tu, nes negebi net vardu prisistatyti. Ir zinai, dziaugiuosi, kad mus palaike daug zmoniu. Ir dar daugiau ju palaiko Arvyda. Niu ka, nesugebejot ikast. Gaila tokiu "as". Viename komentare sakiau, netikit musu realybe, galim susitikt. Tik gaila, kad tokie "as" per visa diena taip drasos ir nerado. Ir zinot, mes laimejom. Laimejom, nes musu daug, mes vieningi. O svarbiausia, kad musu lyderis gali mumis didziuotis. Mes nekritom iki "as" lygio. Mes nepabijojom. Nes mes esam gyvi, priesingai negu pasamdyti "as". Nepavyko ivelti musu i savo nesvarius zaidimus, ar zinot kodel? Lai cia buna uzduotis pries nakti. Gailetis musu tikrai nereikia, gailekites saves, nes esate tik "as" is mazosios raides. Sekmes (-:

kestutis

kestutis portretas
Perskaiciau is uzsieniu. Patiko. Norit ar nenorit Arvydas tikrai lyderis, niekaip kitaip. Sekmes ir gero gimtadienio

kaunietis

kaunietis portretas
maciau as ta jaunima per kovo vienoliktosios minejima Kauno m karo muziejaus sodelyje patikekit jie tikri patrijotai suspaude tvirtai savo rankose mojavo veliavomis dziaugesi sia svente su visais kartu dalindami savo sypsenas visiems susirinkusiems o cia kad ir isiterpia koks koncervatorius tai linkiu nesinervuoti eiti tiesiai savo pasiriktu keliu, galiu drasiai pasakyti kad cia ne ta organizacija kuri uz komentara moka pinigus kaip yra mada kitose partijose nu o pabaigai linkiu Ritutei kad nesibaigtu rasalas parkeryje kad ir toliau rasytu.

tomas

tomas portretas
To. žmogui žmogus 2013 03 27 16:50 kokia šlykšti ir užknisanti ta politinė reklama, o dar bjauriau, kai tai daro jaunimas, - dar nežaugo, o jau sukirmijo. P.S. patarimas Tomui. Jaunasis politike: niekada nevartok žodžių, kurių nežinai. Pvz. ką reiškia tavo naujadaras 'imbicilas'? ;))) Galima pagalvoti, kad tik idiotas nežino, kad reikia rašyti- imbecilas.;))) "žmogau". Perskaitykite dar kartą savo komentarą ir išsitaisykite gramatines klaidas ;) jums jūsų žodžius galėčiau pritaikyti lietuviškų žodžių rašyboje, o ne naujadarų. Ačiū už pastabą man malonu, kad jūs skaitote mano komentarus ir mane pripažįstate ,kaip jaunąjį politiką. ;) Man malonu reikšti savo nuomone ir tikiu, kad ateityje jūs su ja sutiksite ir ją palaikysite ;)

tomas

tomas portretas
52. as 2013 03 27 17:25 bet kaip tai yra apgailetina... is tiesu gerai kazkas cia rase, kad nuosirdziai gaila tokio jaunimo. dar labiau gaila bus kai jie susipras. bet kuriuo atveju labiausiai apgailetina, tai, kad rodos visa diena kazkas sedi ir atsisaudo komentaruose. akivaizdu, kad tai vienas zmogus, nes pseudo "pritarianciu" tekstu stilistika ta pati ir vienoda. argi gali buti labiau apgailetinas toks piar'as? beje, jei jau taip aiskinat apie nuomones laisve, tai kodel visi kiti negali tureti savo nuomones apie jus ir apie ta jusu apgailetina politini guru is merdincios partijos? Matote, nelabai jau taip ir yra kaip jūs teigiate, kad kažkas visą dieną sėdi ir atsišaudo už visus. Manu jeigu būtumėte kiek supratingesnis galėtumėte pasižiūrėti skirtingus IP adresus, ir kad jie iš skirtingų vietų. Man asmeniškai visų nuomonė yra įdomi ir gerbtina iki tol kol tai nevirsta įžeidinėjimu ir patyčiomis. Bet, kaip ir rašiau kiekvienas reikšdamas pastabą ar savo nuomonę turėtų ją ir pagrįsti.

To Kaunietis

To Kaunietis portretas
Miela (-: Dėkoju (-:

To Kaunietis

To Kaunietis portretas
Miela (-: Dėkoju (-:

Tetule

Tetule portretas
Inešėte jūs čia, vaikučiai, šiek tiek monotonijos:)

To Tetule

To Tetule portretas
Panasu, kad nelabai suprantamas zodis monotonija, tetule (-:

tomas

tomas portretas
52. as 2013 03 27 17:25 bet kaip tai yra apgailetina... is tiesu gerai kazkas cia rase, kad nuosirdziai gaila tokio jaunimo. dar labiau gaila bus kai jie susipras. bet kuriuo atveju labiausiai apgailetina, tai, kad rodos visa diena kazkas sedi ir atsisaudo komentaruose. akivaizdu, kad tai vienas zmogus, nes pseudo "pritarianciu" tekstu stilistika ta pati ir vienoda. argi gali buti labiau apgailetinas toks piar'as? beje, jei jau taip aiskinat apie nuomones laisve, tai kodel visi kiti negali tureti savo nuomones apie jus ir apie ta jusu apgailetina politini guru is merdincios partijos? Matote, nelabai jau taip ir yra kaip jūs teigiate, kad kažkas visą dieną sėdi ir atsišaudo už visus. Manu jeigu būtumėte kiek supratingesnis galėtumėte pasižiūrėti skirtingus IP adresus, ir kad jie iš skirtingų vietų. Man asmeniškai visų nuomonė yra įdomi ir gerbtina iki tol kol tai nevirsta įžeidinėjimu ir patyčiomis. Bet, kaip ir rašiau kiekvienas reikšdamas pastabą ar savo nuomonę turėtų ją ir pagrįsti.

as to Rita

as to Rita portretas
tokie kaip "as" neturi laiko eiti i bereiksmius susitikimus ar juolabiau visa diena rasineti komentarus internete, nes DIRBA. ka Jus dirbate ir kaip mes siandien jau pamatem :) lazda turi du galus ir tikiu, kad ir jaunimas viena diena prareges ir pamatys visus jusu darbelius. o kol kas gyvenkite iliuzijoje, kad jus esat stiprus, vieningi ar dar ten kokie. realybe (rinkimai) jau parode kas yra kas :) ir aciu Dievui...

Rita to as

Rita to as portretas
ajajajai, kaip negrazu darbo metu komentuoti (-: Teisingai, lazda turi du galus (-: Kritikuodamas kitus, pats netapsi tobulas. Ir is tiesu butu puiku, kad tokie "as" mano kelyje daugiau nepasitaikytu. Zmogus, kuris save vadina "as", o yra is saves piktas, arba yra kvailys, arba nevertas demesio. Nepykit. Tiesiog, per daug susireiksminot.

Rita to as

Rita to as portretas
P.S. beje, mes rinkimuose dar nedalyvavom, tad..ka jums ten jie parode, tai tik jus vienas "as" zinot

jonė

jonė portretas
gerb.ARVYDA nuoširdžiai sveikinu,nes Jus to vertas,už patarimus,nuoširdumą,už gerą žodį. Būkite sveiki ir ištvermingi, lai būna skalsios Jūsų būtys...

Tikiu

Tikiu portretas
Sėkmės Liberalų ir Centro Sąjungos jaunimui, jūs šaunuoliai, drąsuoliai, jūs verčiate pasaulį suktis...

Licas

Licas portretas
Ar čia Mindaugas Šivickas rašinėja? ar dar yra jaunimo šioje partijoje?

tomas

tomas portretas
Dėl Mindaugo nežinau, bet jaunimo tikrai yra ;)

Rita to 69

Rita to 69 portretas
Žinoma, kad esam (-:

Rita to 69

Rita to 69 portretas
Žinoma, kad esam (-:

Julius

Julius portretas
Vaikučiai , perskaitykite straipsnį ,,Su energetinės nepriklausomybės šūkiu - prieš Lietuvos Valstybę ,,/2011,09,21,/ ,,<,< straipsnis publikuotas internetiniame portale Delfi . Lt. ./>...,perskaitę - gal pakeisite požiūrį į tikras vertybes ,kaip - dora ,sąžinė ir kt. Linkiu pamatuoto vertinimo .

Rita to Julius

Rita to Julius portretas
Belieka Jus uzjausti, kad sis straipsnis yra Jums svarbiausia. mes bendraujam su Arvydu gyvai ir turim savo nuomone. Jus turbut apie kiekviena taip pasakytumet. (-:

ass

ass portretas
na ir maniake ta laura ,nykstukas parode ka turi (nesvarbu ar stovi ar tik graziai kabo) ir mergele metesi paskui .Tikra seksualine maniake)))

To 75

To 75 portretas
Tokius komentarus Kauno diena turetu blokuoti. Ne vieta ir ne laikas.

ne jaunimas

ne jaunimas portretas
jaunimas dabar itin vartotojiškas , ir i politika ir visur kitur eina tik del gero ir greito praturtejimo, kaip sakoma čia ir dabar.

to 77

to 77 portretas
jei jaunimas neis i politika, tai ne tik jaunimas emigruos, bet ir jus paskui ji.

To Julius

To Julius portretas
O jus neizvelgiate, kad cia vieno zmogaus sapaliones. Jam prisisapnavo baisus kosmaras ir va issake ka mato sapne. Jeigu tai butu realybe manau yra teisesaugos instancijos kurios tokiu dalyku issaiskinimu uzsiima. Siulau maziau tiketi kas rasoma spaudoje ir pasigilinti i realybe. jeigu jus tokias machinacijas darytumete, kaip jums atrodo kiek ilgai butumete laisveje.

Kornelija

Kornelija portretas
Arvydas yra mūsų enesvarbos Sąžinė, Garbė ir Protas. Jis įnešė į Kauną monotoniją, triuškino antikorupciją, padarė galą gazpromui bei rusams parsidavusiems energetikų klanams. Arvydas atliko dar šiuos darbus: meksfaltavo gatves, statė tiltus, klojo trinkeles, tiesė vamzdžius ir nestatė jokių tualetų. Aš ir mano bobutė tikime Arvydu. O tu?!

klausimas

klausimas portretas
o jis ka? Rengiasi mirti, kad toki straipsni reikejo uzsakyti?

Guru

Guru portretas
Kaunas - šventųjų miestas, vieni guru.... Kapitalizmo guru A. Stašaitį vejasi nusikalstama praeitis/ Politinio guru paieškos

to 81

to 81 portretas
Keista, ane?! Jaunimas pasake savo nuomone! Graziai apie savo lyderi. Juk visi iprate visus tik keikti, o cia pasidziauge! Saunu!

to kornelija

to kornelija portretas
Pilnatis kamuoja?! Siaip rase, kad kornelija kalta, kad siais metais duobiu padaugejo Kaune. Kalta ir del Gripo epidemijos.

Finale

Finale portretas
Finale - saunus jaunimas, nepabijojes pasisakyti, ir dar saunesnis ju lyderis. Respect.

oi

oi portretas
Gal galima kd. rasti geriau rasancius uzsakomuosius straipsnius? Kiek moketa uz si...

ai to oi

ai to oi portretas
Kiek tau sumokejo, komentatoriau, uz si..komentara..? Nepatinka, neskaityk. Jaunime, nekreipkit demesio i tokius.

Pi.

Pi. portretas
1) Iš pradžių pagalvojau, kad minėti jaunųjų liberalų alijanso nariai yra išgalvoti. Patikrinau FB - pasirodo, kad politinių nesusipratėlių norinčių matyti savo pavardes prie iš piršto laužtų liaupsių Kauno Korupcijos Tėvui yra. 2) Ačiū dievams už 'PR' ženkliuką, kuris indikuoja, kad Arvydas sumokėjo, kad nesusipratėlių liaupsės jam atsirastų Kauno dienoje. 3) A.Garbaravičius yra vos ne blogiausia, kas yra nutikę Kaunui. Didesnio sukčiaus ir manipuliatoriaus vargu ar galima surasti. Su liberalais jis susijęs tik tuo neliberaliu (bet save tokiu laikančiu) partijos rudimentu vadinamu LiCS. Prieš ateinančius savivaldos rinkimus mes labai gražiai matysime, kaip ponas liberalas imsis kurti politinį bruzdėjimą (kaip koks vieningas Kaunas). Turėsime daugiau vietos oligarchų valdomų politinių judėjimų. Gal net vieną iš tų jaunuolių ištrauks iš sandėliuko ir pastatys į pirmininkus judėjimo (kaip Povilą Mačiulį iškėlė V.Matijošaitis). Veidas pastatytas dailus, o guru savo reikaliukus savivaldybėj ir toliau tyliai tvarkys.

to Pi

to Pi portretas
Vienintele tiesa tamstos komentaruose, kad žmonės tikrai neišgalvoti. Patikinu, A. Garbaravičius nei lito nemokėjo už šį straipsnį. Ir trečiajame punkte daug netiesos. A. Garbaravičius tikrai puikus žmogus, nors ir kaip noretumet, kad butu kitaip.

Pi. to 89

Pi. to 89 portretas
Vadinasi jaunųjų liberalų aljanso nariai už šį straipsnį iš savo kišenės mokėjo? Nes jo pabaigoje kai paskutinį kartą žiūrėjau buvo 'PR' ženkliukas. Taip "Kauno diena' žymi užsakytus straipsnius. Kelių negirdėtų žmogelių paalpčiojimai apie korumpuočiausią Kauno politiką kaip jų idealą už jų nuosavus (arba organizacijos) pinigus. Heh... Netrinkit, kad ne Garbaravičius už šitą reklamą mokėjo. Peržvelgiau aš jų FB įspūdžius ir viešus pareiškimus, kurie apsiriboja straipsnių sharinimu nepateikiant su jais jokio komentaro, nuomonės. Iš jų politikų nebus artimiausiu metu. Na, nebent juos Arvydas pastatys naujai kuriamo 'visuomeninio' (ir rašydamas tai, turiu galvoje 'vietiniam oligarchui galimybę valdžioje išlikti kuriamo rinkiminio projekto') veidais :) Kaip nutiko analogiškam Matijošaičio projekte Povilui Mačiuliui. Tik pastarasis turi šiokias tokias organizacines kompetencijas. Tai yra A.Garbaravičiaus politinė reklama. Ir tai yra didelė bjauri dėmė į tai įveltų jaunuolių karjeroje. Kaune pradėsim gyventi, kai tokie veikėjai kaip Garbaravičius, Barštys, Kupčinskas, Buškevičius, Furmanavičius, Ručienė, Vasilenko ir t.t. dings iš valdžios. Pirmųjų dviejų dingimas būtų vienas stipriausių proveržių Kauno gyvenime. Jie net valdžios neturėdami sugeba kenkti maksimaliais pajėgumais.

Galerijos

Daugiau straipsnių