Pervertinus sklypus, gyventojai ir verslininkai griebiasi už galvų

Grįžti į straipsnį

emigrant

emigrant portretas
Valdzia nebezino kaip cia dar litu pasidaryti...

o

o portretas
as tai nemokesiu,tegul valdzia pasiima ta zeme kure pati ir atidave nes joje nieks neauga,ir taip visus kvieciu daryt

Pritariu 1

Pritariu 1 portretas
Kiek galima tą kaimo žmogų engti.Padidino ir man žemės vertę,nes netoli buvo parduotas žemės sklypas,tik kažkodel niekas nenori matyti,kad tas sklypas melioruotas,jį galima ir ariama žeme laikyti, ir sodą sodinti,ką tik nori,o maniškis-užliejamos pievos,kur gali tik žolę auginti.Kaip galima sulyginti tokius sklypus,bet juk niekam nepaaiškinsi.Nepriklausomi vertintojai tiek kainuoja,kad už tuos pinigus geriau kelis metus sumokėsiu žemės mokestį.Labai dėkui ponui K.Starkevičiui už eilinių žmonių tolimesnį engimą.

nu

nu portretas
nu nežinau, bet 200 Lt už 13 ha - parodija, ne mokestis...

romas

romas portretas
Pas mus kaip visada. Iš pradžių padaro, o po to galvoja. Šiaip, viskas prasidėjo nuo tėtuko įstatymo dėl perkeliamų žemių. Aišku gaila tų žmonių, kurie tikrai už mažavertę žemę privalės mokėti didelius pinigus. Bet aš niekaip nesuprantu kaip gali būti 13 hektarų žemės ūkio paskirties atskirų sklypų miesto teritorijoje ? Norėčiau sužinoti kokia žemės ūkio veikla vydoma tose sklypuose ?

lina

lina portretas
Nu bet panele Dagilyte, žemės pardavimas dabar mirties taške, prieš 2 metus kaimynai pradėjo pardavinėti mastaičiuose, nuo tada kaina jau dabar dvigubai mažesnė, nei pradėjo. Pripažinkit , dabartines RC rinkos kainos valstybei pasipinigauti, realios pardavimo kainos ko ne dvigubai mažesnės . vat apie skubų RC kainų peržiūrėjimą ir priartinimą tikrom pardavimo kainom reikia kalbėti. Tas pats ir su NT, draugų namo vertė RC stovi 350000 lt, pardvė už 250000 lt.

Pensininkas nusimines

Pensininkas nusimines portretas
kad tik pensininkui nenumautu paskutines kelnes vis didejantys ir didejantys mokesciai.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kaip buvo parazitai,tai taip ir liko parazitais nežiūrint kokia partija vadovauja.Jeigu anksčiau už sodo žemę mokestis buvo 3-4 lt.,kuri yra pati blogiausia Lietuvoje,nes buvo dalinami krūmynai,karjerai ir kitą niekam tikus žemė sodams,dabar teks mokėti 120-130 lt už 6 arus,o už tvoros ne sodininkams už 20 arų 35lt.O sodininkai tai daugiausiai kas?Pensininkai.Vėl jų sąskaita valstybė nori prabagotėti.Tai aiškiai parodoma,kad Lietuvoje vykdomas totalinis pensininkų genocidas,nors nepagalvoja,kad netrukus ir priimantys įstatymus greit bus pensininkais.Laikas tai taip greit bėga.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tiesa,pamiršau darašyti,kad nenusiminkim per daug,kol kas dar gyvenam,bet kai bus įvestas euras,tada jau pensininkams bus visai pi-dec.

bronius

bronius portretas
tai dar viena "dovanėlė" rinkėjams nuo konstervų už tai kad juos nustūmė nuo ausinio valdžios lovio... o kiek dar tokių įstatymo "minų" jie paliko, kad tik Tautai būtų blogiau... na ir ko iš jų kito ir be laukti, juk ne veltui Lietuvos tesimas jų partiją buvo pripažinęs teroristine... taigi ir ateityje balsuokite už konstervą, jie padės mums geriau gyventi...

RK.

RK. portretas
Skaitytojui: Taip, vargšai pensininkai miršta badu. Vidutinis statistinis pensininkas turi butą, kurio vertė 200-300 tūkst litų. Turi sodą, kurio vertė 100-150 tūkst litų, garažą (vertė 10 tūkst litų), automobilį (vertė 10 tūkst litų), bankų sąskaitose santaupų 30-50 tūkst litų ir grynais "kojinėje" 15-30 tūkst litų. Na ir miršta badu.

jaunas

jaunas portretas
kad tik pencyninkai nenuskurstu - kai tik bankas bankrot - prie duru vien tik pencyninkai, vienas 10, kitas 19 stuku pasideje...

vladimir

vladimir portretas
nori sklypą turėt, reikia pinigą mokėt...

11-am

11-am portretas
O jūs iš dangaus nukritot?aleksote neblogai suremontuotas butas kuris prieš 5 metus buvo 250 tūks, dabar 90 .....Atsiverskit aruodą ir pažiūrėkit sodų sklypų kainas. tokš neblogą su nameliu už 40 tūks nupirksit. Tokie prietrankos , sėdintys valdiškuose darbuose , gyvenantys iš valdiškų pinigų ir rašinėja tokias nesamones.

Linai

Linai portretas
Viskas čia gerai. Juk tie vertintojai įsipareigoja įvertinta kaina nupirkti vertintą turtą! :)

to--RK

to--RK portretas
Cia kuris pensininkas taip gyvena???? juokaujat gal?? o ka gal buta parduot tam pensininkui???jeigu ji turi ir ka? pensininkai turi automobilius..garazus santaupas?? juokaujat gal?? gal ir turi vienas is simto..o del sodo pvz mano mociutei jis atiteko is jos mamos..ir augino jo kol buvo gyva visokias darzoves, eidavo pradavineti i turgu, kad dar kelias kapeikas prasdiurti prie pensijos + uz soda sumoketi..

to RK

to RK portretas
kaip visada svetimus turtus skaičiuojat ? ar pensininkas neužsidirbo per gyvenimą ? Pagaliau soduose gyvena ir jaunų šeimų.... va taip liberalų šauklys RK jau ne pirmą kartą niekina kitus, o paskaičius kitus jo komentarus , jis aiškiai rašo - tik išmirus prie rusų gyvenusiems , liberalai galės lengviau atsikvėpti ir toliau turtėti. Nes dabar dar yra kovojančių už savo teises pensininkų . Rinkime ir toliau liberalus į miesto ir respublikos valdžią .

Jonas

Jonas portretas
Labai gaila, kad bedugni biudzeta norima kaip nors papildyti. Visiems aisku , kad valstybes valdymui reikalingi pinigai,bet kodel ju norima gauti tokiu akivaizdziai plesikisku budu-apmokestinant ta maza gabaleli nuosavybes teise priklausanti zemes sklypeli. Kas toi Lietuvelej darosi? Kiek zinau tai nei vienas okupantas ,nei is vakaru,nei is rytu tokiu dalyku nepraktikavo.Be savininko dalyvavimo,be jokios zemes vertinimo komisijos,viens du ir tu desimt ar simta kartu turtingesnis. Zeme kuria turime, paveldejome is savo tevu, proseneliu tai kodel uz koitai 10 ar15 aru privalome moketi sugalvotus mokescius. Uz kita savo turta kaip lovas,spintas ,kedes,stalus,batus,apatinius ir virsutinius drabuzius ir t.t. moketi dar nereikia. Ponai valdininkai,neieskokite ir nesugalvokite nauju mokesciu.Bandykite mazinti islaidas ir pamatysite kad tai visai neblogai. Didindami niekuo nepagrystus mokescius prisisauksite pilietinio nepaklusnumo akcija. Jeigu zemes verte pakito , tai atitinkamai didinkite pajamu mokesti ja parduodant,bet jokiu budu ne taip kaip kad dabar.

to RK

to RK portretas
Geriausiu atveju pensininkas gauna 1000 litų pensijos ir sumoka 600 litų mokesčių. Manai, kad 400 litų jam pakanka maistui ir vaistams ? Reikia ir kokį skudurą nusipirkti. Pavaikščiok po daugiabučius ir pakalbėk su žmonėmis, nevisproti.

to RK

to RK portretas
pensija durniuk tu - tai gyvenime nuveiktu darbu derliaus nuemimas tad visai naturalu kad zmogus turi tureti busta, soda , masina, santaupu, keliauti po pasauli sanatorijas ir t.t. nuvaziuok iki vokietijos ir paziurek kaip gyvena pensininkai o gal tu isivaizduoji kad busi amzinai jaunas

RK.

RK. portretas
Aš ne apie tai. Tiesiog man nesuprantama, kai šimtatūkstantinio ar milijoninio turto savininkai miršta badu. Kai sėdintys ant aukso maišo neturi keliasdešimt litų mokesčiams. Beje tie patys turtuoliai vargšai visada reikalaus, jog juos suptų "Vokietijos infrastruktūra", kad jiems viską nemokamai ant lėkštutės pateiktų. Nekalbu apie klinikinius atvejus kaip 17 komentatoriaus.

tam RK

tam RK portretas
taip, taip jūs beviltiškas :) gerai, kad pagaliau ir pats pripažįstate apie supratimo trūkumą ir ne jums būti patarėju kaip pensininkas ar kitas žmogus turi elgtis su savo turtu ....jie gali patys nuspręsti ar jūs norite apie visus ir viską spręsti bei dalinti patarimus ?:)))))

O kur

O kur portretas
Lietuvos žemės savininkų sąjungos pozicija šiuo klausimu? Juk jos vadas E. Raugalas ir inicijavo šį įstatymą kad išdulkintisajungiečius argi ne taip?

Planai

Planai portretas
Neadekvaciu mokesciu nesiruosiam moketi,apie kokius 10 kartu gali buti kalba,tada kaip tiems,kurie nuomuoja zeme ar irgi 10 kartu didinti nuomos kaina.Ukininkai paprasciausiai gali nedirbti tokiu zemiu ir ka tada su jomis veikti.O gal cia planas jas parduoti uzsieniui.Taip greziojant ir ieskant skalunu,keliant zemes mokesti gal norima atsikratyti LT gyventoju???

Pritariam

Pritariam portretas
Pritariam 15.Taip,kaip jie ikainuos,mes uz tokia suma ir pasiulysim jiems patiems ir nusipirkti.Mielai :)

sugalvojo

sugalvojo portretas
Pagalvokit kam tai gali būt naudinga. Nuo 2014 metų planuojama leisti parduoti žemes užsieniečiams, tai dabar apmokestino žemes, kad vargšai pensininkai negalėtų susimokėti mokesčių, tada labai lengva už nesumokėtus mokesčius iš varžytinių parduoti arba "papigiai" supirkti. Ką darys vargšas žmogelis, nagi parduos pigiau, kad tik nereikėtų tūkstančių mokėti.

Nežiniukas to RK

Nežiniukas to RK portretas
Na ir kas, kad aš turiu butą už 300 000Lt. Aš jame gyvenu... Aš negaliu atpjauti jo kampo ir nunešęs į parduotuvę nusipirkti duonos. Man, turinčiam tą vienintelį butą, kaina yra beprasmis dalykas - nors 3 ar 30 limonų. Ir nerašykit, kad galiu parduoti ir kitokius bla-bla-bla.

Tarp kitko

Tarp kitko portretas
Kokius mokesčius mokės ir ar iš viso mokės prichvatizuotų vandens telkinių savininkai?

ASV

ASV portretas
Mokesčio neturėtų didinti tremtinių grąžintoms žemėms.Tai antra tremtis,ir dar iš savos valdžios.

patarimas 27-am

patarimas 27-am portretas
Tai butent ! parduok ta savo buta uz 300T, nusipirk mazeni uz 180T, o gautu pajamu 120T uzteks net iki kol nudvesi, kokius 10 metu, t.y po 1000 Lt i menesi, papildomai prie pensijos . Dar mazai ?

lietuvis

lietuvis portretas
uz galvu griebiasi tik zemes spekuliantai,galejo ir daugiau pakelt zemes mokesti ,ot gerai

Sima

Sima portretas
R.K - infantilus ir arogantiškas rašeiva, kuris telkšo patėškęs savo subine kokioje nors valdiškoje institucijoje ir kiršina žmones, nes pats minta iš mūsų mokesčių mokėtojų pinigų ir pavydi, jei kas nors turi daugiau už jį. Einu geriau žiūrėti "dviračio šou", nei gaišus čia laiką su kažkokiu "kvanka" -:)

patarimas 27-am

patarimas 27-am portretas
Tai butent ! parduok ta savo buta uz 300T, nusipirk mazeni uz 180T, o gautu pajamu 120T uzteks net iki kol nudvesi, kokius 10 metu, t.y po 1000 Lt i menesi, papildomai prie pensijos . Dar mazai ?

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Čia kažkas pamiršo etikos principus, nes dvesia gyvuliai ir žvėrys, o žmonės - miršta. Tas kuris kitus dvasiną, gali pačiam taip ir nutikti.

na

na portretas
taigi labai visi dar euro norit. Žemes išparduos užsieniečiams prie to lenkia. O kai įves dar eurą ne taip čiaudėsim komentuosim.

Apsaugok Viešpatie

Apsaugok Viešpatie portretas
Apsaugok Viešpatie nuo bado, maro ir Starkevičiaus.

Nu jo

Nu jo portretas
Iš pradžių nebuvo nieko. Paskui atbėgo valdžia, padarė žemę ir išdalino žmogeliams už dyka. O dar paskui persigalvojo: kodėl mes savo darbo vaisius turėtume dykai dalint? Tegu moka už žemę mums, mes ją padarėm!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių