Pareiškė nepasitikėjimą A. Anušausku ir A. Bilotaite

Opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Danės skyriaus taryba pareiškė nepasitikėjimą Priežiūros komiteto pirmininku Arvydu Anušausku ir komiteto nare Agne Bilotaite.

Nepasitikėjimo pareiškimas perskaitytas sekmadienį per TS-LKD suvažiavimą Vilniuje.

Laiške teigiama, kad TS-LKD Priežiūros komitetas gegužės 1 ir 5 dieną, priimdamas sprendimus, susijusius su Danės skyriumi, nesilaikė etikos normų.

Anot kreipimosi, į komiteto posėdžius nebuvo pakviestas skyriaus atstovas, nors oponentai dalyvavo.

A.Bilotaitė kaltinama, kad būdama suinteresuota, nenusišalino nuo sprendimų priėmimo panaikinti Danės skyriuje įkurtas grupes.

Laiške taip pat teigiama, kad Priežiūros komitetas vadovavosi galbūt suklastotu dokumentu ir melagingais liudijimais.

Reaguodamas į viešai perskaitytą laišką, A.Anušauskas pareiškė, kad šis pareiškimas priimtas vadovaujantis klaidinga informacija.

Jis tvirtino, kad sprendimus priima ne vienas ar du, o visi Priežiūros komiteto nariai. Suinteresuotus asmenis apie komiteto posėdžius informuoja partijos sekretoriatas, kuris ir pateikia dokumentus.

„Man lieka didelių vilčių, kad Klaipėdos skyriuje bus susitvarkyta su laikinomis organizacinėmis problemomis“, - sakė A.Anušauskas.

Pernai kovą TS-LKD taryba paleido Klaipėdos skyrių, o Naglį Puteikį atleido iš skyraus pirmininko pareigų. Tarybos sprendimu Klaipėdoje įsteigti trys partijos skyriai - Danės, Baltijos, Marių-Pajūrio. Iki šiol ne visi skyriai turi vadovus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kkk

kkk portretas
kiek ta varna bus Seime? Kokie debilai ja renka?

Sukčiai

Sukčiai portretas
abu, melagė ir kogėbistas

Kika

Kika portretas
Ka Bilotaite ten Seime veikia? Uzsiima savireklama?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių