K.Prunskienė: valdžios veiksmai dėl energetikos tėra trepsenimas vietoje

Grįžti į straipsnį

vidma

vidma  portretas
ka gi man butu labai idomu kiek gago K. Prunskienė uz ta reklama kuria ji skleidzia Lirtuvos mastu , visos normalios salys stengesi but nepriklausomos , o cia brukama ideja kooperotis su rusu . mes jau zinom kas buna kai musu isores politika neatitinka rusijos noru , mums keliama duju , naftos kainos ( latviai ir estai moka pigiau ) . O cia sena kliarka sulo duot rusams dar daugiau svertu i rankas kad je galetu sakyt mums ka daryt . pigi elektra neleis mums statyt savo duju terminal nes tai bus economiskai nerentabilu o is kitos puses visomet gales nutrauk ja jai kas netaip . taipogi bus nereikalinga statyt ir savo atominius reaktorius nes vel gi ta pati prezastys , neatsipirks lesos . as suliciau gerai pamastyt keno interesus atstovauja K. Prunskienė ar ne tokiu budu mus vercia vel gryzt i susijos mamos gleby .

Žemaitis

Žemaitis portretas
Valdžios? Kokios valdžios, pusė seimo sėdi tokie, kaip AMB gauja, ir nereikia tokioms šatrijoms aiškinti kas čia trepsi vietoje.

Mina

Mina portretas
Manau, kad teismai nekompetetingi. Vienas ,kad Prunskiene KGB,kitas ,kad ne.Kas gali paneigti ,kad nepatepta? O dabar kokia teise turi atstovauti Lietuvai? Turetu atstovauti Rusijai.

Trojos kumelė žvengia

Trojos kumelė žvengia portretas
"pareiškė Lietuvą esant suinteresuotą šiuo projektu" Mes taip pat suinteresuoti Rusijos kariuomenės įvedimu :D O didžioji Kaze, vesk mus į šviesią praeitį :DDD

Rimvis

Rimvis portretas
Ponia panele Kazimira (jei jums labjau prie sirdies - agente Satrija) jau laikas jums ant peciaus sedeti ir proanukius daboti, o ne Lietuvos vardu kalbeti :) Ir laikas butu uzmirsti tas drg. Putino pasakas, kad KGB'snikas yra KGB'snikas iki gyvos galvos -jau XXI a, ir KGB'snikai i pensija iseina (jei tik nori) ..:)

O kas ta bobutė

O kas ta bobutė portretas
O kas ta Prunskienė? Ar tai ta pati, kur per TV pasakojo kaip KGB slapyvardį rinkosi?

abonementas

abonementas portretas
kodėl kažkokiam piliečiui išsakius savo nuomone internetinių leidinių komentaruose neretai tenka susilaukti teisminio parsekiojimo recidyvo,o čia buvęs sovietų kurmis, viešai kitoje valstybėje dėsto savo nakties sapnus, pristato tai kaip Lietuvių tautos nuomonę ir nesusilaukia jokios atsakomybės.Kas tai? Visiškas nesugebėjimas kontroliuoti situaciją, nenoras bausti panašius į save ar atstovavimas kitų valstybių interesams.Nenorom kyla klausimas kas mus valdo? Iki kolei tai tęsis? Ar nelaikas pareikalauti atsakymo už daugybę mūsų tautai per pastaruosius dvidešimt metų pridarytų vagysčių,išdavysčių ir kitokių prastą kvapą skleidžiančių įvairaus plauko atstovavimų Lietuvai. Laikas pradėt kastruoti visus politinius iškrypėlius, įteikti jiems po meškerę ir pasiųsti žvejoti pas kaimynus prie Isruties.

Geda

Geda portretas
bobutei gyventi Lietuvoj,o dirbti Rusijai. Labai daug moka,A??? Kad tik kiršintu zmones. Juodosios technologijos???

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuva potencialiai bankrutuoti galinčių šalių reitinge – 14 Lietuva bankrutuoti? Niekada. Jūs, į gaublį žiūrėdami, bambą matėt? Tai Lietuva. Mes patekome į vadovėlius, susidorodami su krize. Mes padarysim Silikoninį slėnį. Tai tokia vieta, kur lietuviams gyventi yra pernelyg brangu. Čia susitinka Indijos programistų vadovai su Vokietijos finansininkais. Tais pačiais, kuriems darbovietė organizuoja orgijas su prostitutėmis vietoj atlyginimo pinigais. O darbo žmonės atvažiuoja autobusais iš Lenkijos. Mes per dvidešimt metų tą Silikoninį slėnį pastatysim. Mes per dvidešimt metų komunizmą pastatysim... Oi ne, čia ne mes, čia Chruščiovas iš mūsų vaikystės.

Galerijos

Daugiau straipsnių