Ką nusprendė Tėvynės sąjungos nariai

Grįžti į straipsnį

Politinis pastovumas

Politinis pastovumas portretas
Tėvynės Sąjunga- tai tęsinys Atgimimo Sąjūdžio , kuris sudarė didžiausią masę narių, o tos dešiniosios smulkesnės partijos- tik atskilusios grupės, kurios nepriešingos ir nepriešikos atgimimo ir neprilausomybės idėjoms... Šioms politinėms jėgoms veikianr ir vadovaujant, atgavome nepriklausomybę, o paskui sunkiausiais perijodais ištempdavo vėl iš krizių,- tai neabejoju, kad jos labiausiai ir yra atsidavusios ir sąžiningiausiai dirbančios tautos labui. Sunkiai ar lengviau , bet tikslą pasiekia ir lemiamais momentais elgiasi patikimiausiai ...Kas bebūtų pirmininkas, bet jis turi būti tvirtas ir loginiame mokslinio lygio mąstyme , ir nuostatose, sąžningas ir tvirtai ginantis tautines vertybes , ir sugebantis rimtai atsakingai bendrauti su kitų šalių vadovaujančiais asmenims. .Tai didelė užduotis ir atsakomybė. Tokių žmonių šiose politinėse partijose yra, tačiau ambicingai barstytis į partijėles nereikia, nes tam kurstytojų pakaks, turint tikslą išskaidyti šias jėgas ir paskui nustumti,,,,O vietoje jų ateina tie, kuriems kitokia užduotis dažnai būna iškelta, prauliavoja, o paskui vėl turi griebtis tie, kuriems tenka gelbėti padėtį ir atmušti pašalinių jėgų atakas...Primityvokas populiarumas - ne išeitis...

Politinis pastovumas

Politinis pastovumas portretas
Tėvynės Sąjunga- tai tęsinys Atgimimo Sąjūdžio , kuris sudarė didžiausią masę narių, o tos dešiniosios smulkesnės partijos- tik atskilusios grupės, kurios nepriešingos ir nepriešiškos Atgimimo ir Neprilausomybės idėjoms... Šioms politinėms jėgoms veikianr ir vadovaujant, atgavome nepriklausomybę, o paskui sunkiausiais perijodais ištempdavo vėl iš krizių,- tai neabejoju, kad jos labiausiai ir yra atsidavusios ir sąžiningiausiai dirbančios tautos labui. Sunkiai ar lengviau , bet tikslą pasiekia ir lemiamais momentais elgiasi patikimiausiai ...Kas bebūtų pirmininkas, bet jis turi būti tvirtas ir loginiame mokslinio lygio mąstyme , ir nuostatose, sąžningas ir tvirtai ginantis tautines vertybes , ir sugebantis rimtai atsakingai bendrauti su kitų šalių vadovaujančiais asmenims. .Tai didelė užduotis ir atsakomybė. Tokių žmonių šiose politinėse partijose yra, tačiau ambicingai barstytis į partijėles nereikia, nes tam kurstytojų pakaks, turint tikslą išskaidyti šias jėgas ir paskui nustumti,,,,O vietoje jų ateina tie, kuriems kitokia užduotis dažnai būna iškelta, prauliavoja, o paskui vėl turi griebtis tie, kuriems tenka gelbėti padėtį ir atmušti pašalinių jėgų atakas...Primityvokas populiarumas - ne išeitis...

Plitiniam pastovumui.

Plitiniam pastovumui. portretas
Ar Atgimimo ir Neprilausomybės idėjose buvo tikslas vykdyti КПСС politiką siekiančią palikti Lietuvą be lietuvių? Ar Atgimimo ir Neprilausomybės idėjose buvo krizių sprendimo būdas suverčiant visą naštą patiems silpniausiems ir sudarant sąlygas pelnytis monopolijoms? Ar Atgimimo ir Neprilausomybės idėjose buvo numatyta korumpuota teisėsaugos sistema?

Pikasas2

Pikasas2 portretas
Dabar neokomunistinės jėgos vėl sunerimę. Nepavyko jiems Savivaldybių rinkimai taip, kaip gal norėjosi, tad tikisi atsigriebti per Seimo rinkimus. Ypač didžiulis spaudimas nukreipiamas į vienintelę, didžiausią dešinės politikos jėgą - TS LKD partiją. Atsiranda visokių aiškintojų, būrėjų ir aiškiaregių apie jos vidaus santykius, kurie vis laukdami savo svajonės išsipildymo "sodina ir kasa bulves", bando kasti duobes kitiems, nors dažniausiai į jas įkrenta patys. Gal labiausiai tokius siutina tai, kad ši politinė organizacija ne tik išsikėlusi aukščiausiai moralumo kartelę, bet ir sudaro pačią stipriausią bei veiksmingiausią jėgą prieš neokomunizmo metastazių plėtrą Lietuvoje. Visokie "lopatologai" rašo serijas straipsnių į pirmuosius žiniasklaidos puslapius, televizijos programos aiškiai perleidžiamos per atrankos ar iškopiūravimo sietą, nuolat žaidžiant beveik į vienus vartus. Kitų vartų netgi nebelieka arba jie neaiškioje migloje paliekami. Tenka pastebėti, kad tai vis dar veikia visuomenės sąmoningumą, nors tie patys propagandiniai neokomunistų štampai kartojami metų metais. Dabar rodomas didelis nustebimas, kad TS LKD partijos lyderiai lieka tose pačiose vienmandatinėse rinkiminėse apygardose, kuriose anksčiau yra laimėje rinkimus į Seimą. Rado kuo stebėtis... Toks nuolatinis išskirtinis dėmesys vienai partijai, būtent ir įrodo, kad jos labiausiai prisibijoma. Tokia baimė iš tikrųjų pagrįsta ypač tiems, kuriems reikia atdirbinėti už neskaidriai gautas paramos lėšas iš labai miglotų šaltinių. Kartais galima nujausti, kad tie šaltiniai yra už Lietuvos sienų. Jei Rusijoje yra aptarinėjama kiek kainuoja Lietuvoje vienas ar kitas politinis postas, tai taip pat daug ką pasako. Žinoma, galima būtų paklausti teisėsaugos ir specialių tarnybų, ką jos veikia ir kodėl stambiausi grobuonys nėra baudžiami, tačiau žinome, kas mūsų teisėsaugininkus labiausiai įtakoja... Beviltiška... Lietuvos visuomenei, manau, vis tik reiktų iš esmės apsispręsti ar ji norį gyventi "otkatinėje", kontrabandinėje visuomenėje, kurioje muziką užsakinėtų Rytų ekonomikos "banginiai" ar mes pasiryžę glaudžiai bendradarbiaudami žengti kartu su ES šalių tautomis demokratijos kūrimo keliu. Viskas mūsų rankose, mielieji.

Pikasas

Pikasas portretas
Lietuvos politinio suvokimo klimatas net ir 21 nepriklausomybės metų yra netgi atšiauresnis, negu buvo dainuojančios revoliucijos ir pirmais nepriklausomybės metais. Tuomet net ir aršiausia komunistinė spauda buvo gerokai pritilusi, o vystytis tokioms naujoms "burokinėms" grupuotėms, kaip paksoidai ir darbiečiai, net nebuvo perspektyvų. Turėjome Burokevičių, Jarmalavičių, Kuolelį, Stakvilevičių ir panašius, žinojome kam jie tarnauja ir lyg ir viskas buvo aišku. Tačiau net ir tada nesugebėjome atsirinkti, kas buvo įsislaptinę "burokevičiukai", kurie atkakliai siekė užimti aukštus postus jau Nepriklausomoje Lietuvoje. Kartais tokiems, kaip A. Paulauskas, K.D.Prunskienė žalia šviesa buvo degama net ir prezidento rinkimuose. Pritrūko tik labai nedaug rinkėjų balsų, kad vienas ar kitas būtų tapęs netgi šalies Prezidentu. Kaip sakė LDDpistų ideologas Č.Juršėnas - jie ideologiškai artimesni. Žiniasklaida atdsikratė savo pasimetimo "daunuojančios revoliucijos metais ir vėl pradėjo suokti tas pačias demagogines giesmeles, kurios gerokai smirdėjo dar sovietiniu palikimu. Apsukrūs reitingų sudarinėtojai kėlė į aukštumas užsakovų pasirinktus kadrus, tad mes nuolat viršūnėse galėjome matyti kokį Bičkauską, Uspaskichą, Paksą, Brazauską, Prunskienę, A.Paulauską. Na, o Lietuvos Nepriklausomybės šauklio profesoriaus V.Landsbergio pavardė reitinguose ilgą laiką buvo rašoma šalia "ubagų karaliaus" V.Šustausko. Dabar europarlamentaro vietą užima A.Kubilius, nes gal būtent jo vadovaujamos "permainų koalicijos" Vyriausybės reformų labiausiai bijo tie, kuriems "ir taip gerai" ar jau "nusipelnę gyventi geriau".

manau

manau portretas
Straipsnio autorius - vienpusiškas, nes visai nebūtinai Degutienė turi pretenduoti į premjiero vietą, ir taip dabar būdama antruoju asmeniu valstybėje (ėjimas į premjierus būtų jos pažeminimas, nes prezidentą valstybėje pavaduoja Seimo pirmininkas). Va taip ir gali nutikti, jei ji taptų partijos pirmininke.

marius

marius portretas
zinot ka isitrinkit galvas apsisaukeliai ir apsisikit kulnis busit kaip su kaliosais

rj

rj  portretas
ne velnio as cia tuose isvedziojimuose nesupratau ,bet kad i kubilo snuki blaivam jau neimanoma ziuret tai supratau

sajūdietis

sajūdietis portretas
visos partijos priklausomos nuo stambaus kapitalo,didesnė dalis nuo rusiško.skirtumas tarp turtuoliu ir vargšu didės,o atsirasti neprorusiškai kairiai partijai nera galimybiu,todėl tik laiko klausymas kada Lietuvis skaldys galva Lietuviui,ruskeliu džiaugsmui.

Ške

Ške portretas
geriausiai Lietuvai būtų, kad jie visi išdvėstų.

Kostas

Kostas portretas
Tie kas lygina Sąjūdį ir konservatorių partiją, yra, švelniai tariant, politiniai mažaraščiai, nematantys tikrųjų partinių tikslų. Sąjūdis buvo Lietuvos tautą vienijanti jėga kovojant už nepriklausomybės atgavimą. Savo laiku Sąjūdis buvo grubiai uzurpuotas V. Landzbergio ir virto konservatorių partija, kuri tapo Lietuvos tautos vienybę skaldančiąją jėgą. Konservatoriai nėra ir niekad nebuvo tautos vedliai, kaip beje ir kitos partijos. Visų partijų užuomazgos gimė ir vystėsi sovietinės eros laikais, jų prigimtis yra išskirtinai savanaudiška, tarnaujanti kapitalui, jokiais būdais ne Lietuvos tautai. Mafijinio kapitalo dėka Lietuvoje pristeigta daugybė partijų ir pasiektas šventas jų tikslas, tauta galutinai suskaldyta, nebeliko tos vienybės, tautiečiai vienas kitam tapo priešais, komunistais, lanzbergistais, kagėbistais ir dar velniai žino kuo. Ir todėl visai nesvarbu kas taps konservatorių partijos vadovu, ar Kubilius, ar Degutienė, ar Razma, ar Uoka, ar visai nežinomas partietis iš kaimo, nes tikrieji šeimininkai tūno užkulisyje ir režisuoja partinius veiksmus, kurių tikslai ir idėjos, tai bet kuria kaina būti valdžioje ir lobti paprastų piliečių sąskaita. Na, o visa kita tai tik demagogija.

sąjudietis

sąjudietis portretas
matau žmonės masto ir supranta kas vyksta su partijom tačiau nematau pasiūlymu kaip tai pakeisti.Bsikurentys Pūko,Čilinsko judėjimai kelia pasibjaurėjima ,nes tuos žmones ir ju darbelius žinom.

mecislovas v

mecislovas v portretas
Ko nepadarė lietuvoje tarybų valdymo metais, lietuviškos partijos ,labiausiai sąjūdistai-konservatoriai ,sugebėjo lietuvos valstybingumą parduoti visokiems švabams ir tt -lietuvoje jau viršesni EU įstatymai,jau neturime savos pinigų politikos,jau sava mokymo sistema keičiama i vakarietišką nuasmeninimo politiką,Darbo biržai parašiau užklausimą lietuviškai,tai gavau atsakymą anglų kalba ir velniai žino kas ten parašyta... Man šlykštu matyti kubilo maivymasi televizoriuje,šlykštų matyti blondinių plepalus,šlykštu gyventi bananinėje šalyje...

sąjudietis13-tam

sąjudietis13-tam portretas
man nešlykšu gyventi Lietuvoi,tačiau šlykštu žiurėt i valdančiusius, tai ir jieškokim būdu kaip tai pakeist.Jai mes suprasim, kad boikotuoti rinkimus yra pilietiška,o rinkti šitas gaujas antipilietiška,tai jau bus gera pradžia.

kkk

kkk portretas
seima reik susprogdint su visais kubilais ir zole uzseti o paskirt sapra is tv3 vadovaut nors savaite visi graziai pagertum

Songokas

Songokas portretas
NUOGOS LIETUVAITĖS - nuogos.mums.lt

Pinokis

Pinokis portretas
Is komentaru supratau, kad pasimirus AMB - visi kiti liko tik siuksles.

xxx

xxx portretas
galite būti ramūs - bus Kubilius.Pavyzdžiui, man patinka jo sarkazmas ir patinka, kad visai nesirūpina reitingais - reiškia doras. Šunes loja, karavanas žygiuoja.

VVV

VVV portretas
Kubilius visai gerai, nors dauguma ji keikia. Juk turi kas nors ir ne del reitingu dirbti.

Runkelis

Runkelis portretas
Konservatorių vadas gali būti tik Kubilius, nes jį pakeitus ši Lietuvos priešų organizacija gali atgimti.

Jonis

Jonis portretas
Kubiliaus vyriausybė nuskriaudė labiausiai pažeidžiamą žmonių sluoksnį tai pensininkus, žmones praradusius darbą, iššaukė šešėlinės ekonomikos klestėjimą ir vispusiškai gynė stambųjį kapitalą, ko pasekoje mes turime didžiausią atotrūkį tarp dideles ir mažas pajamas gaunančių piliečių, bet gynė stambųjį kapitalą ir prieš tai valdžiusios partijos. Todėl naujam seimui dabar reiktų daugiau radikalių ir pagal Skandinavų modelį socialiai orientuotų partijų, kurios neatstovautų stambaus kapitalo interesų. O tokių partijų ir judėjimų yra.

pasirūpinkit

pasirūpinkit portretas
socdemais ir kirkilu, kuris ir suvarė Lietuvą, bet begalviai ir samdyti žurnaliūgos kaip papūgos kartoja, koks Kubilius blogas, kad jis kaltas, bet niekas neatsisuka į socdemus, matyt, jie gerai pamoka ir žurnalistams, ir tiems begalviams. Jei toks tas Kubilius blogas, bėkit pas kirkilą ir melskitės jam

21-mam

21-mam portretas
skandinaviško modelio partijų pas mus nėra ir būt negali,nes nėra kas jas financuotu,jei financuos ruseliai tai pasėkmės žinomos.Kubilius puikus vadovas tačiau atstovauja stambiam kapitalui,Medalio vertas ir Uspaskihas tačiau tai Rusiškas projektas ir Rusai tegul apdovanoja,Lietuviai turėtu jį sodint ,deja neturim teisėtvarkos.

v

v portretas
Ne seimas o seneliu namai ,kurie neteke darbo seime daugiau niekur ir negaus geda lietuvai tureti toki seima ,mazinti perpuse ju nariu skaiciu .IS sio seimo naudos desimtis nuliu

ŽMOGUS

ŽMOGUS portretas
MATAU KAD KONSERVATORIU PARTIJA TIEK PRIDARE ŽALOS LIETUVOS ŽMONEMS ,KAD JOJE LIKO TIK KVAILI IR LABAI KVAILI ...

ŽMOGUI

ŽMOGUI portretas
Esi vienas iš tų kvailių.

Rimgaudas

Rimgaudas portretas
Kuo mažiau konservatorių tuo bus geriau Lietuvai

jonas

jonas portretas
pastaruoju metu peršama mažinti seima,tai yra mažinti tautos atstovybe,kad pigiau kainuotu jos uzurpavimas,uzurpavus seima valstybė tampa jau ne valstybe o palaida bala kyria taško kas nori,manyčiau seima reikia trigubinti,tai padidins tautos atstovavima,pagerės ir valstybės valdymas.

aurika

aurika portretas
Tik už Degutienę į partijos vadovus, atsibodo žiūrėti į Kubilą ir klausyti jo kvailų svaičiojimų.Gėda kubilui

Pikasas2

Pikasas2 portretas
Dabar neokomunistinės jėgos vėl sunerimę. Nepavyko jiems Savivaldybių rinkimai taip, kaip gal norėjosi, tad tikisi atsigriebti per Seimo rinkimus. Ypač didžiulis spaudimas nukreipiamas į vienintelę, didžiausią dešinės politikos jėgą - TS LKD partiją. Atsiranda visokių aiškintojų, būrėjų ir aiškiaregių apie jos vidaus santykius, kurie vis laukdami savo svajonės išsipildymo "sodina ir kasa bulves", bando kasti duobes kitiems, nors dažniausiai į jas įkrenta patys. Gal labiausiai tokius siutina tai, kad ši politinė organizacija ne tik išsikėlusi aukščiausiai moralumo kartelę, bet ir sudaro pačią stipriausią bei veiksmingiausią jėgą prieš neokomunizmo metastazių plėtrą Lietuvoje. Visokie "lopatologai" rašo serijas straipsnių į pirmuosius žiniasklaidos puslapius, televizijos programos aiškiai perleidžiamos per atrankos ar iškopiūravimo sietą, nuolat žaidžiant beveik į vienus vartus. Kitų vartų netgi nebelieka arba jie neaiškioje migloje paliekami. Tenka pastebėti, kad tai vis dar veikia visuomenės sąmoningumą, nors tie patys propagandiniai neokomunistų štampai kartojami metų metais. Dabar rodomas didelis nustebimas, kad TS LKD partijos lyderiai lieka tose pačiose vienmandatinėse rinkiminėse apygardose, kuriose anksčiau yra laimėje rinkimus į Seimą. Rado kuo stebėtis... Toks nuolatinis išskirtinis dėmesys vienai partijai, būtent ir įrodo, kad jos labiausiai prisibijoma. Tokia baimė iš tikrųjų pagrįsta ypač tiems, kuriems reikia atdirbinėti už neskaidriai gautas paramos lėšas iš labai miglotų šaltinių. Kartais galima nujausti, kad tie šaltiniai yra už Lietuvos sienų. Jei Rusijoje yra aptarinėjama kiek kainuoja Lietuvoje vienas ar kitas politinis postas, tai taip pat daug ką pasako. Žinoma, galima būtų paklausti teisėsaugos ir specialių tarnybų, ką jos veikia ir kodėl stambiausi grobuonys nėra baudžiami, tačiau žinome, kas mūsų teisėsaugininkus labiausiai įtakoja... Beviltiška... Lietuvos visuomenei, manau, vis tik reiktų iš esmės apsispręsti ar ji norį gyventi "otkatinėje", kontrabandinėje visuomenėje, kurioje muziką užsakinėtų Rytų ekonomikos "banginiai" ar mes pasiryžę glaudžiai bendradarbiaudami žengti kartu su ES šalių tautomis demokratijos kūrimo keliu. Viskas mūsų rankose, mielieji.

Pikasas

Pikasas portretas
Lietuvos politinio suvokimo klimatas net ir 21 nepriklausomybės metų yra netgi atšiauresnis, negu buvo dainuojančios revoliucijos ir pirmais nepriklausomybės metais. Tuomet net ir aršiausia komunistinė spauda buvo gerokai pritilusi, o vystytis tokioms naujoms "burokinėms" grupuotėms, kaip paksoidai ir darbiečiai, net nebuvo perspektyvų. Turėjome Burokevičių, Jarmalavičių, Kuolelį, Stakvilevičių ir panašius, žinojome kam jie tarnauja ir lyg ir viskas buvo aišku. Tačiau net ir tada nesugebėjome atsirinkti, kas buvo įsislaptinę "burokevičiukai", kurie atkakliai siekė užimti aukštus postus jau Nepriklausomoje Lietuvoje. Kartais tokiems, kaip A. Paulauskas, K.D.Prunskienė žalia šviesa buvo degama net ir prezidento rinkimuose. Pritrūko tik labai nedaug rinkėjų balsų, kad vienas ar kitas būtų tapęs netgi šalies Prezidentu. Kaip sakė LDDpistų ideologas Č.Juršėnas - jie ideologiškai artimesni. Žiniasklaida atdsikratė savo pasimetimo "daunuojančios revoliucijos metais ir vėl pradėjo suokti tas pačias demagogines giesmeles, kurios gerokai smirdėjo dar sovietiniu palikimu. Apsukrūs reitingų sudarinėtojai kėlė į aukštumas užsakovų pasirinktus kadrus, tad mes nuolat viršūnėse galėjome matyti kokį Bičkauską, Uspaskichą, Paksą, Brazauską, Prunskienę, A.Paulauską. Na, o Lietuvos Nepriklausomybės šauklio profesoriaus V.Landsbergio pavardė reitinguose ilgą laiką buvo rašoma šalia "ubagų karaliaus" V.Šustausko. Dabar europarlamentaro vietą užima A.Kubilius, nes gal būtent jo vadovaujamos "permainų koalicijos" Vyriausybės reformų labiausiai bijo tie, kuriems "ir taip gerai" ar jau "nusipelnę gyventi geriau".

Bailiai

Bailiai portretas
Ka pasakys partaigenosiu vadas TAIP IS EIOS BAILIAI I UZMARSTI ANAPUS sEIMO DURU.

pikasai

pikasai portretas
puikiai rašai,taęiau neparašaį kieno interesus atstovauja TS.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
SIULAU UŽDRAUSTI ŠIA KORUMPUOTA PARTIJA LIETUVOJE,NES JU VEIKLA ANTIKONSTITUCINE,TAIP MES MANOME SENYVO AMŽIAUS SAŽININGI KAUNIEČIAI..

VIRSUNE

VIRSUNE portretas
Laisvas laikrastis : Tėvynės Sąjungos vicepirmininkė Irena Degutienė bandė per tarpininkus įkalbėti Drąsiaus Kedžio seserį Neringą Venckienė tapti naujos politinės partijos vadove. I.Degutienei artimi žmonės planuoja atsiskirti nuo premjero Andriaus Kubiliaus vadovaujamų konservatorių ir leisti jam vienam iki Seimo rinkimų nuskęsti į dugną. Likę konservatoriai su I.Degutiene planavo sugužėti į Seimą, tik jau vedami Neringos Venckienės ir po "violetinės revoliucijos" vėliava. Tačiau N.Venckienė I.Degutienės pasiuntiniui, Seimo nariui Sauliui Stomai griežtai pasakė, kad su jokiomis "sisteminėmis partijomis" jai ne pakeliui.

jonas

jonas portretas
venskienė seime puiku,bet tik be prisitaikėlės degutienės

manau

manau portretas
į venskienės partija pirmas įsirašytu Sadeckas

anat.

anat. portretas
Man ta partija ne prie širdies , bet norint kazka pasiekt rinkimuose reiktu keist pirmininka . Kubiliaus vedami liksit paskutiniai .

antanas

antanas portretas
pasiimkit savo buv,komunistus pasivadinusiais ,,spcialdemokratais,,ir ne6dinkit4s i6 m8s7 LAISVOS LIETUVOS,kad daugiau neter6tum4t Lietuvos eterio

antanai

antanai portretas
nerūstau ir susitvarkyk kompiuterį

to 36. jonas

to 36. jonas portretas
jo , venckiene su itarimu pridejus nagus prie zmogzudysciu sleifu labai tiktu i seima, na o degutiene, zinoma, prisitaikytu prie betko ! viena ciniska neapykantos pritvinkusi paranojike, kita -baisi prisiplakele , rinkis kad nori, tarp blogos, ir dar blogesnes !

pašiko

pašiko portretas
degutienei žiobienė, nebalsuosiu už jos kandidatūrą. degutienė elgėsi negarbingai gindama savo dukros podruškę

41-mam

41-mam portretas
tu tikriausiai prokuroras ar pedofilas ,kad žinai kas kur prisidėjo.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Jeigu konservatoriai nebūtų susijungę su kitomis grupuotėmis,atsiprašau su partijomis,tai jie rinkimuose jau senai nebūtų patekę seimą ir ši nusikalstama konservatorių partija būtų buvusi palaidota.Deje,partijose,kaip nusikaltėlių grupuotėse,vieni kitus palaiko.

Tikiuosi

Tikiuosi portretas
Jeigu konservatoriai savo sueigoje protingai įvertins tą blogį,kurį jie padarė Lietuvai,tai manau,kad jie patys paleis savo"šlovingą"partiją ir pagaliaiu šalis pradės atstatymo procesą,kaip buvo po karo.Kitaip juos prakeiks mūsų anūkai.

Pinokis

Pinokis portretas
Man patinka Kubilius. Tikiuosi jis ir toliau vadovaus.

Optimistas

Optimistas portretas
Konservatoriai susitvarke su krize, susitvarkys ir su savo problemomis.

maja

maja portretas
Kubilas Lietuvos gėda ir nelaimė.

Lietuvos pilietis

Lietuvos pilietis portretas
AKCIJA-NEBUK DURNIAUS VIETOJE !!! Siulau akcija, spausti visur kur tik imanoma del naujo istatymo. Del seimunų ir kitų valdininkų supaprastinto atšaukymo iš užimamo posto. Nes dabar yra taip- galima meluoti kiek nori ,stengtis iš paskutiniuju kad tik patiktum prieš rinkimus, o išrinktais į valdžią jau negalima taip paprastai atsikratyti, nors jie nenusipelnia pasilikti valdžioje. Jei , politikas negirdi rinkeju balso, jis nenusipelnia atstovauti rinkejų ir turi buti pakeistas kitu kandidatu, nepriklausomai nuo laikotarpio praleisto kadencijoje. Perrinkimas turėtu vykti ,toje pačioje rinkimineje apygardoje, kuriuoje buvo išrinktas pasitikėjimą praradęs rinkėjų išlaikitinis . Perrinkimą turėtu organizuoti iniciativinė grupė surikusi didesne puse rinkimineje apigardoje dalymavusių rinkėjų parašų. Tegul politikai nesijaučia nepajudinamais, lai pastoviai jaučia įdėmu tautos žvilgsnį ir žino kad privalės atsakyti už savo poelgius. Kad visada prisimintu ,kad jieatstovauja rinkėjus o ne savo partijas, koalicijas ar rinkimų remejų grupes. Ar mes galime sau leisti išlaidauti pakartotiniuose rinkimuose atskiruose rinkiminese apygarduose? TAIP! Pakeitus kelis politikus kiti pasistengtu, kad jiems nenutiktu taip-pat.

Galerijos

Daugiau straipsnių