Akistatos su protestuotojais A.Zuokas nepabūgo

Grįžti į straipsnį

klaipedietis

klaipedietis portretas
Zuoko ir Kubiliaus zvilgsniai panasus, darau isvada kad jie nieko gero nezada, o gal man jau neuroze?

Kaja

Kaja portretas
Zauokas turi adjutante, Vanagaite (ta, kur LIFE festivalyje pasizymejo) tai ta savo "politika" varo siurpindama visa Lietuva. Galvoja, kuo baisiau apie senus kalbesiu, tuo geriau mane zinos. Gi rinkimai i Seima arteja....

gediminas

gediminas portretas
O kodėl Vilniaus tarybos konservatoriai turėję seniau valdžią Vilniuje, savo merus Navicką ir Alekną nieko nedarė dėl Vilniaus šilumos ūkio ? Kodėl dabartiniai Seimo valdantieji konservatoriai nieko nedaro dėl Vilniaus šilumos ūkio ? Siūlau grąžinti valstybei, savivaldybei, nacionalizuoti Vilniaus šilumos ūkį, nacionalizavote ,,Snorą'', tai galitma padaryti ir su Vilniaus šilumos ūkiu, jeigu turite noro. Lietuvos šilumos ūkių klausimas mano nuomone ne mažiau svarbesnis už ,,Snoro '' klausimą ir manau, kad šilumos ūkiai yra strateginiai energetikos objektai ir jie turi priklausyti valstybei, savivaldybėms. Manau, kad konservatorių viešųjų ryšių akcijos neturi pasitikėjimo tarp vilniečių ir aš jas sąmoningai ignoruoju ir parašiau kodėl Vidui Urbanavičiui. Siūlau spręsti problemas kol esate valdžioje, nes po Seimo rinkimų galite ją prarasti... Ir jeigu paskui būsite opozicijoje ir kritikuosite būsimą valdžią, tai iš anksto klausiu ,,Kur jūs buvote anksčiau ? Kai turėjote valdžią?''

une

une portretas
as manau,kad valdzia elgiasi tiesiog nusikalstamai ,pritardama tokiom sildymo kainom,leisdama sildymo sezono metu susigrobti silumininkams apie du trecdalius daugelio Lietuvos seimu gaunamu menesio pajamu.P.S.-kai kuriems net neuztenka menesio pajamu vien uz sildyma susimoketi !

Ponia

Ponia portretas
Ne pro šalį būtų prisiminti tuos laikus, kai Vilnių valdė p. J.Imbrasas. Šis tvarkietis tikrai rūpinosi, kad šilumos kaina vilniečiams nebūtų tokia smaugianti.

Tvarkietė

Tvarkietė portretas
Pati dalyvavau mitinge ir, aišku, džiaugiuosi, kad į mitingą atėjo ir daugiau dar nesušalusių mūsų partijos Tvarka ir teisingumas bendraminčių. Tikiuosi, kad ateityje rasis daugiau žmonių, protestuojančių prieš "kaimynų" Vilniaus energijos ir Zuoko savivalę.

ryumktyki

ryumktyki portretas
StarFilms .LT Nemokami Filmai Internetu Bei Tiesiogines Sporto Transliacijos!! JOKIU MOKESCIU, TAKU, IR VISOKIO KITO BRUDO UZSUK!

ELŽBIETA

ELŽBIETA portretas
Kai norėjau susitikti su Vilniaus miesto Savivaldybės meru- Zuoku dėl savo kaimyno, kuris turi vietoj 50 sekcijų šildymo sistemų ketinių vamzdžių 84 sekcijas ???? O Savivaldybės vedėja Vaičekauskienė į priėmimą pas merą, net 6 kartus skambbinant dėl užsirašymo, vis atmesdavo. Ir tai mes 10 metų mokame už šį banko poną ? Ką GINA vyriausybė - SAVIVALDYBĖ ?

gediminas

gediminas portretas
Manau, kad prie partijos ,,Tvarka ir Teisingumas'' nieko nesikeitė padėtis su Vilniaus šilumos ūkiu ir dar Imbrasui, esant merui, kuriuo niekada nepasitikėjau ir netikėjau jo žodžiais ,,Lazdynų būstas'' atiteko ,,Rubikonui''.

gediminas

gediminas portretas
alfa.lt/straipsnis/173047/Staras.palieka.dar.viena.posta.Vilniaus.valdzioje=2008-02-26_10-28/

fakt

fakt portretas
labai įdomus faktas,kai valdantieji organizuoja piketą prieš betvarkę,kurią patys privalo sutvarkyti.Bet,kad to patiems nereikėtų daryti,tai dangstosi kvailesniais už save.

tai

tai portretas
tie, kurie pasisake savo pavardes ir tel. nr. tegu dabar laukia "dalkijos" smogiku su beisbolo lazdom.

jau iprate buti visagaliais

jau iprate  buti visagaliais  portretas
su atbukusiom smegenelem ir alkanos meskos neissigastu,isivaizduodami nemirtingais,bet viskam ateina laikas ir tas laikas ne tokius visagalius pagulde,kaip sako istorija,--atejo Leninas visiems laikams,bet ir tas numire....,tik gaila,uz jo padarytas klaidas kencia jau kelinta karta ir prakeiksmu jam nepagaili!

Kes

Kes portretas
Konservai patys prieš save mitinga surenge. To dar nebuvo.hahahahaha

valdas

valdas portretas
zuoka galima pagirti kad jis bene vienintelis politikas kuris nesislapsto uz langu ,iseina pas zmones bando bendrauti ,ko negaleciau apie kitus politikus pasakyti,.o nelaimingu visada bus.

KAUANS UZ ZUOKA

KAUANS UZ ZUOKA portretas
gana tu klipatu koncervu,mes uz ZUOKA,kuris ir Kaune padarys tvarka,kur dabar valdo KAUNO MAFIOZAI su ispustomis fizionomiomis...salin rankas KONCERVU partija nuo KAUNO..ZUOKAS ATEINA I KAUNA...LAUK AFERISTAI IS KAUNO SIURBELES IR NUSIPENEJA LACHUDROS BEI SIURBELES VISUOMENES...

TIESIAI SVIESIAI

TIESIAI SVIESIAI portretas
. 3,14ZUOKAS 3,14SA PROTA.

VUN PADLA

VUN PADLA portretas
KONCERVATORIU PAKALIKE....

kažin

kažin portretas
kažin ką tokiu atveju darytų Kauno "merų- meras'?Atsakynas aiškus- galvą i smėlį.

rassa

rassa portretas
saunuolis p.Zuokas, kad nepabugo, sekmes Jam. Jauni, issilavine, protingi zmones eikite i rinkimus, mes balsuosime uz jus... tegul seniai eina ilsetis, kiek gali ten sedeti?

jankis

jankis portretas
seną pirzių landzbergį už šilumą ant laužo kartu su kubilium ir sekmoku

Galerijos

Daugiau straipsnių