Akistatos su protestuotojais A.Zuokas nepabūgo

Šeštadienio vidurdienį keli šimtai, daugiausia vidutinio amžiaus ir vyresnių vilniečių susirinko į konservatorių organizuotą protestą prieš aukštas šildymo kainas, bei su jų augimu siejamą A.Zuoką.

Prie protestuojančių Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS – LKD) partijos šalininkų prisijungė ir gausus opozicinės „Tvarkos ir teisingumo“ rėmėjų būrys. Tarpusavyje nesutariančių politinių jėgų atstovai šįkart reiškė solidarumą ir įvairiai koneveikė sostinės merą Artūrą Zuoką. Į protesto akciją atėjusi vilnietė Genutė pasidžiaugė, kad žmonės nepabūgo šalčių ir taip gausiai susirinko pareikšti savo nuomonę.

„Zuokas jiems kaimynas, o ne mes. Tai ką mes matom šiandien, yra jo politikos vaisiai ir jo draugystės su „Dalkia“ rezultatas. Mokame šimtus litų, o A.Zuokas ir „Vilniaus energija“ darosi sau reklamą už tuos pinigus“, - piktinosi protestuotoja.

Nors protestuotojai tikino ginantys visus Lietuvos vartotojus nuo per aukštų šildymo kainų, pagrindiniai kaltinimai vis dėlto buvo metami A.Zuokui. Užrašai plakatuose skelbė, kad sostinės meras yra „Lietuvos nelaimė“, reikalaujama jo atsistatydinimo. Taip pat buvo užsimenama, kad dabar pats metas užkirsti kelią A.Zuokui patekti į Seimą.

„Mes vilniečiai kenčiame nuo jo politikos ir nenorime, kad nuo šio žmogaus kentėtų visa Lietuva. Mūsų auka užkirsti kelią šitam drakonui“, - portalui diena.lt tvirtino konservatorių simboliką pasipuošęs vyras.

Įpusėjus akcijai prie sužvarbusių mitingo dalyvių priėjo ir sostinės meras, nepabūgęs akis į akį susitikti su reiškiančiais nepasitenkinimą jo politika. Nekreipdamas dėmesį į čia pat esantį buvusį merą konservatorių Raimundą Alekną, A.Zuokas pabendravo su eiliniais protestuojais. Vilniaus vadovas pažadėjo pasidomėti jų problemomis ir netgi užsirašė telefonų numerius.


Šiame straipsnyje: ZuokasmitingaspolitikaVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipedietis

klaipedietis portretas
Zuoko ir Kubiliaus zvilgsniai panasus, darau isvada kad jie nieko gero nezada, o gal man jau neuroze?

Kaja

Kaja portretas
Zauokas turi adjutante, Vanagaite (ta, kur LIFE festivalyje pasizymejo) tai ta savo "politika" varo siurpindama visa Lietuva. Galvoja, kuo baisiau apie senus kalbesiu, tuo geriau mane zinos. Gi rinkimai i Seima arteja....

gediminas

gediminas portretas
O kodėl Vilniaus tarybos konservatoriai turėję seniau valdžią Vilniuje, savo merus Navicką ir Alekną nieko nedarė dėl Vilniaus šilumos ūkio ? Kodėl dabartiniai Seimo valdantieji konservatoriai nieko nedaro dėl Vilniaus šilumos ūkio ? Siūlau grąžinti valstybei, savivaldybei, nacionalizuoti Vilniaus šilumos ūkį, nacionalizavote ,,Snorą'', tai galitma padaryti ir su Vilniaus šilumos ūkiu, jeigu turite noro. Lietuvos šilumos ūkių klausimas mano nuomone ne mažiau svarbesnis už ,,Snoro '' klausimą ir manau, kad šilumos ūkiai yra strateginiai energetikos objektai ir jie turi priklausyti valstybei, savivaldybėms. Manau, kad konservatorių viešųjų ryšių akcijos neturi pasitikėjimo tarp vilniečių ir aš jas sąmoningai ignoruoju ir parašiau kodėl Vidui Urbanavičiui. Siūlau spręsti problemas kol esate valdžioje, nes po Seimo rinkimų galite ją prarasti... Ir jeigu paskui būsite opozicijoje ir kritikuosite būsimą valdžią, tai iš anksto klausiu ,,Kur jūs buvote anksčiau ? Kai turėjote valdžią?''
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių