Žiaurus nusikaltimas: vyras jogos kamuoliu nužudė žmoną ir dukrą

  • Teksto dydis:

Honkonge anestezuotojas nunuodijo savo žmoną ir dukrą, pasitelkęs jogos kamuolį, pripildytą anglies monoksido, buvo pareikšta teisme.

Prokurorai Aukštajam teismui trečiadienį sakė, kad Khaw Kim-sunas (Kau Kimsunas) paliko pripučiamą kamuolį automobilio bagažinėje, o iš jo ištekėjusios itin toksiškos dujos nužudė jo žmoną ir dukrą.

Khaw Kim-suno 47 metų žmona ir 16-metė dukra 2015 metais buvo rastos kelkraštyje stovinčiame užrakintame geltonos spalvos automobilyje „Mini Cooper“.

Jų mirtis buvo konstatuota toje pačioje ligoninėje, kur anestezuotoju dirbo Khaw Kim-sunas. Autopsija parodė, kad jos mirė apsinuodijusios anglies monoksidu.

Policija automobilio bagažinėje aptiko subliūškusį jogos kamuolį.

Khaw Kim-sunas padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl dviejų kaltinimų nužudymu.

Prokurorai trečiadienį sakė, kad 53 metų malaizietis Khaw Kim-sunas buvo užmezgęs romaną su studente, o žmona nebūtų sutikusi su juo skirtis. Jie kaltino vyrą sukurpus žmonos nužudymo planą.

Pasak prokurorų, tikėtina, kad vyras neketino nužudyti dukters.

Apklausiamas policijos  Khaw Kim-sunas sakė tą dieną raginęs savo dukrą likti namuose ir baigti ruošti namų darbus. 

Honkongo bulvarinis laikraštis „Apple Daily“ pranešė, kad Khaw Kim-sunas buvo pastebėtas pripildantis du kamuolius anglies monoksido Kinijos universitete, kur dėstė.

Jis kolegoms sakė ketinantis panaudoti dujas eksperimentams su triušiais, o vėliau policijai teigė, kad planavo nuodyti namuose įsiveisusias žiurkes.

Ketvirtadienį teismo procesas tęsiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Jis kolegoms sakė ketinantis panaudoti dujas eksperimentams su triušiais, o vėliau policijai teigė, kad planavo nuodyti namuose įsiveisusias žiurkes" - žiurkės žiurkėmis, bet už norą pasikėsint į triušius jį priklauso rimtai nubaust.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių