Vidurio Italijai smogė smarki audra ir viesulas: žuvo du žmonės

  • Teksto dydis:

Vidurio Italijoje smarki audra, per kurią taip pat buvo susidaręs viesulas, vartė medžius ir automobilius, apgadino pastatų ir nusinešė dviejų žmonių, tarp jų Indijos piliečio, gyvybes, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Pakrantės mieste Ladispolyje į vakarus nuo Romos, kur sekmadienio vakarą smogė viesulas, kitą dieną nedirbo mokyklos, vyko valymo ir tvarkymo operacija.

„Jis atslinko nuo jūros ir siaubė miesto centrą. Uoste buvo žvejų laivų, kurie buvo nunešti daugiau kaip 100 metrų“, – žurnalistams sakė Ladispolio meras Crescenzo Paliotta (Kresčencas Paliota).

Indijos pilietį, kuris žiniasklaidos pranešimuose buvo įvardytas kaip žemės ūkio darbininkas Surinderas Singhas, užmušė nuo daugiabučio namo briaunos atplėštas mūro gabalas, sakė C.Paliotta.

Kita auka tapo pensininkas, ant kurio Čezano miestelyje į šiaurę nuo sostinės užvirto medis.

Ši audra smogė Italijai dar neatsigavus po trijų per maždaug du mėnesius žemės drebėjimų centriniuose šalies regionuose.

Pirmadienį Pietų Italijoje prognozuojamos naujos smarkios audros, o Florencijos valdžia paskelbė potvynio pavojų, nes dėl liūčių iš krantų gali išsilieti Arno upė.


Šiame straipsnyje: Italijaaudraviesulasaukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių