Vašingtono valstijoje per šaudynes mokykloje žuvo moksleivis, dar trys sužeisti

  • Teksto dydis:

JAV šiaurės vakarinėje Vašingtono valstijoje trečiadienį per šaudynes vidurinėje mokykloje žuvo vienas moksleivis, o dar trys buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

Incidentas įvyko Frimano vidurinėje mokykloje Spokanų apygardoje, esančioje apie 460 km nuo Siatlo.

Apygardos šerifas Ozzie Knezovichius (Ozis Knezovičius) žurnalistams sakė, kad mokykloje šaudęs moksleivis turėjo kelis ginklus, kaip pranešama, šautuvą ir pistoletą.

„Vaikinas išsitraukė ginklus. Kai pamėgino iš vieno jų iššauti, šis užsikirto, – pasakojo šerifas. – Kai jis paėmė kitą ginklą, prie jo priėjo vienas mokinys. Užpuolikas šovė į jį. Mokinys neišgyveno.“

„Tada jis paleido daugiau šūvių koridoriuje ir sužeidė dar tris moksleives; dabar jos gydomos ligoninėje“, – sakė pareigūnas ir pridūrė, kad sužeistų mergaičių būklė yra stabili.

Pasak O.Knezovichiaus, šaulį galiausiai sutramdė „vienas Frimano bendruomenės narys“, o vėliau į įvykio vietą atvyko policija.

Vietos naujienų portalas „The Spokesman-Review“ pranešė, kad moksleivį nuginklavo mokyklos sargas.

Netoli Spokano miesto įsikūrusioje Frimano vidurinėje mokykloje mokosi 327 moksleiviai

Mokiniai sakė, kad šioje mokykloje visi vieni kitus pažįsta, o keli vietos žiniasklaidai tvirtino pažinoję ir ginklų į mokyklą atsinešusį jaunuolį.

„Jis vienam savo draugui perdavė raštelį, kuriame tvirtino, kad gali padaryti kai ką kvailo, dėl ko gali žūti ar būti įkalintas, – televizijai KXLY sakė vienas mokinys. – Tai nutiko prieš kelias savaites.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
JAV realybė: "NĖ dienos be šaudynių!" (jie taip ruošias rusų atėjimui).

Anonimas

Anonimas portretas
Laisvo pasaulio vaisiai.

lt

lt portretas
Nuotrauka įdėta Vašingtono miesto, kuris nėra Vašingtono valstijoje..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių