Varšuvoje nuniokotas Musulmonų kultūros centras

  • Teksto dydis:

Varšuvos policija ieško užpuolikų, pirmadienį paryčiais išdaužiusių langus Lenkijos sostinėje įsikūrusiame Musulmonų kultūros centre.

Pareigūnai nurodė apie 6 val. vietos (7 val. Lietuvos) laiku gavę pranešimą, kad 2015 metais atidarytame centre, kuriame taip pat įsikūrusi mečetė, naktį buvo iškulta keliolika langų. Žmonės per šį incidentą nenukentėjo.

Varšuvos policijos atstovas Mariuszas Mrozekas (Marjušas Mrozekas) sakė, kad pareigūnai peržiūri apsaugos kamerų įrašus. Be to, gyventojai raginami suteikti policijai bet kokios informacijos apie šį incidentą.

Varšuvos musulmonų bendruomenė turi kelis tūkstančius narių.

Nuo konservatyvios partijos „Įstatymas ir teisingumas“ (PiS) atėjimo į valdžią prieš dvejus metus neapykantos ir ksenofobijos išpuolių Lenkijoje padažnėjo. Vyriausybė uoliai remia katalikybę, dominuojantį tikėjimą šioje šalyje, ir atsisako įsileisti nekatalikų pabėgėlių pagal Europos Sąjungos migrantų perskirstymo planą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip

Šiaip portretas
Nieko tokio... Kai jie savo elgesiu galutinai europiečiams ikyrės duž ne tik jų centrų langai bet ir mečetės kartu su jais i ora kilti pradės arba sunkvežemiai i mečetes važinėti pradės... Kaip sakoma kaip šauksi taip ir atsilieps...

ka

ka portretas
mazai vietos afrikoje tegul vaziuoja ir meldziasi 3 syk per d ir dirbt nereikes juk silta ir bananai auga juk idealios salygos i9ems...

ss

ss portretas
Neteikti jokios informacijos. Lenkai saunuoliai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių