Vairuotojo išpuolio Melburne aukų padaugėjo iki šešių

  • Teksto dydis:

Australijos pietrytiniame Melburno mieste vairuotojui anksčiau šį mėnesį nukreipus lengvąjį automobilį į pėsčiuosius didmiesčio širdyje esančiame parduotuvių rajone žuvusiųjų skaičius išaugo iki šešių, nes mirė viena per šį incidentą sužeista 33 metų moteris.

Ligoninėje gydomi 36 žmonės, beveik prieš dvi savaites nukentėję nuo automobilio, dideliu greičiu važiavusiu centriniame komercijos rajone. Vienas asmuo tebėra kritinės būklės.

„Po incidento, kuris sausio 20 dieną įvyko CBD (Centriniame komercijos rajone), mirė jau šeštas asmuo“, – sakoma policijos pranešime.

„33 metų moteris iš Pietų Blekberno rajono mirė ligoninėje šįvakar (pirmadienį), prieš 19 val. 30 min. (vietos, 10 val. 30 min. Lietuvos laiku)“, – sakoma jame.

Kaip pranešama, mirė dar penki žmonės: maždaug 30 metų vyras, vyresni nei 20 metų vaikinas ir mergina, 10-metė mergaitė ir vos trijų mėnesių kūdikis.

26 metų vairuotojui iš Melburno buvo pateikti kaltinimai dėl penkių nužudymų; manoma, kad jam bus pateikta ir daugiau kaltinimų.

Viktorijos policija teigė, kad teisme jis turės pasirodyti rugpjūtį.

Vyras pareigūnams jau buvo žinomas dėl smurtavimo artimoje aplinkoje, kai jis galimai dūrė peiliu savo broliui.

Kai buvo paskelbta žinia apie šeštą incidento auką, antrame pagal dydį Australijos mieste jau buvo planuojama įkurti memorialą atminti žuvusiesiems šį išpuolį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių