V. Putinas: Sirijoje yra apie 4 tūkst. kovotojų iš Rusijos

  • Teksto dydis:

Sirijoje veikia apie 4 tūkst. iš Rusijos atvykusių kovotojų, prisidėjusių prie vietos teroristinių organizacijų ir keliančių realią grėsmę, penktadienį pareiškė prezidentas Vladimiras Putinas.

„Terorizmo grėsmė – neišgalvota problema. Pagal mūsų pirminius skaičiavimus, Sirijoje yra 4 tūkst. žmonių vien iš Rusijos, (dar) 4,5 tūkst. – iš NVS (Nepriklausomų Valstybių Sandraugos) šalių, daugiausiai Centrinės Azijos“, – V.Putinas sakė Sankt Peterburge vykstančiame tarptautiniame ekonomikos forume.

Kremliaus vadovas pabrėžė, kad šie ekstremistai Rusijai kelia realią grėsmę.

„Jie bando sugrįžti; kai kurie sugrįžta. Mes ir pradėjome savo (karinę) operaciją Sirijoje, nes supratome, kur krypsta padėtis“, – sakė jis.

„Mes nelauksime, kol jie (ekstremistai) ateis pas mus“, – sakė V.Putinas.

Rusija nuo 2015 metų rugsėjo Sirijoje vykdo bombardavimo kampaniją, remdama šios šalies prezidento Basharo al Assado (Bašaro Asado) pajėgas.


Šiame straipsnyje: SirijaRusijaterorizmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

volodia

volodia portretas
putinukas seka pasakas apie savo teroristus

Super

Super portretas
Putinas pasake , Putinas padare ,visi bus nuskandinti klozetuose !!!!

Eilinė Putino pasaka besmegeniams avinams:

 Eilinė Putino pasaka besmegeniams avinams: portretas
“Negalima buvo sutvarkyti vietoje tų apie 4 tūkstančius kovotojų, norinčių kenkti Rusijai. Reikėjo juos išvaryti į Siriją, kad ten būtų galima juos likviduoti, pašalinant grėsmę Rusijai.“ .........Taip Putinas mėgina pateisinti savo banditų nusikaltimus žmoniškumui, įvykdytus prieš Sirijos civilius gyventojus – moteris ir vaikus, bombarduojant jų ligonines, mokyklas, darželius ir daužant humanitarines vilkstines, siunčiamas gelbėti nuo bado mirštantiems žmonėms.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių