Suvalgę vienoje Indijos šventykloje pasiūlytų saldumynų mirė du žmonės

  • Teksto dydis:

Pietų Indijoje esančioje hinduistų šventykloje suvalgiusios užkrėsto maisto mirė dvi moterys, o dar devyni žmonės, įskaitant du vaikus, apsinuodijo ir yra gydomi, sekmadienį pranešė policija.

Pietinėje Karnatakos valstijoje tai jau antras toks atvejis per du mėnesius: gruodį kitoje šventykloje suvalgę užkrėstų ryžių mirė mažiausiai 11 žmonių, o dar 29 apsinuodijo.

Naujas incidentas įvyko šeštadienį Čikabalapuros rajono Čintamanio mieste, esančiame už maždaug 60 km nuo regiono sostinės Bangaloro. Tikintieji pasijuto blogai suvalgę dviejų moterų patiekto šventyklos maisto.

„Dvi tikinčiosios, 28 metų Kavita ir 56 metų Saraswathamma (Sarasvathama) mirė suvalgiusios vietos saldumynų, siūlomų šioje šventykloje. Dar devyni žmonės, įskaitant du vaikus ir tris moteris, gydomi ligoninėje netoliese“, – naujienų agentūrai AFP sakė Čintamanio policijos vyresniojo inspektoriaus pavaduotojas B. S. Srinivasas.

„Paėmėme... saldumynų mėginių ekspertizei ir pradėjome tyrimą“, – sakė jis ir pridūrė, kad policija ieško saldumynus paruošusių ir tikintiesiems išdalijusių žmonių.

Naujienų agentūra „Press Trust of India“ pranešė, kad šventyklos lankytojams saldumynų pasiūlė dvi moterys, kurios į ją atėjo iš lauko.


Šiame straipsnyje: Indijos šventyklaIndija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių