Sučiuptas inkasatorių automobilio vairuotojas, pabėgęs su 3,4 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Inkasatorių automobilio vairuotojas, kuris netoli Paryžiaus dingo su šia mašina ir maždaug 3,4 mln. eurų, buvo areštuotas, antradienį sakė šaltiniai policijoje.

28 metų vairuotojas ir didelė pinigų dalis buvo susekti viename bute Amjeno miesto centre, sakė šaltiniai, nesutikę skelbti savo pavardžių. Amjenas yra už 160 km į šiaurę nuo Paryžiaus.

Vairuotojas ir inkasatorių automobilis dingo po to, kai pirmadienį 6 val. ryto (7 val. Lietuvos laiku) sustojo priešais vieną finansinių paslaugų bendrovės „Western Union“ skyrių sostinės šiauriniame Oberviljė priemiestyje. Vairuotojas liko prie vairo, o du jo kolegos įėjo į vidų.

„Kai jie vėl išėjo lauk, automobilio ir vairuotojo nebebuvo“, – sakė vienas šaltinis.

Kompanijai „Loomis“ priklausantis automobilis netrukus buvo surastas už kelių kvartalų plačiai atidarytomis durimis, bet vairuotojo ir krepšių su grynaisiais nebuvo.

Pradiniuose pranešimuose buvo sakoma, kad dingo maždaug 1 mln. eurų.

Kiti du darbuotojai per incidentą nenukentėjo, sakė šaltiniai.

2018 metų vasarį vienas šveicarų inkasatorių bendrovės „SOS Surveillance“, gabenančios pinigus bendrovėms ir bankams šarvuotais automobiliais, vairuotojas vagims kaip išpirką už Lione pagrobtą savo dukterį perdavė visus jo automobilyje tuo metu buvusius pinigus – 10–15 mln. Šveicarijos frankų (8,8–13,2 mln. eurų).

Birželio mėnesį Lione areštavus vieną vyrą buvo atgauta 2,3 mln. eurų iš šios sumos.

2009 metų lapkritį kitas vairuotojas Toni Musulinas pabėgo su savo vairuotu šarvuotu furgonu ir mažiausiai 11,5 mln. eurų, paimtų iš vieno Prancūzijos banko pastato Lione.

T. Musulinas buvo sučiuptas kiek daugiau nei po savaitės, didžioji dalis pinigų buvo surasti vieno garažo sienoje. Vairuotojas ketverius metus atsėdėjo kalėjime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pff

Pff portretas
Va tokie kaip tu su tokiu mastymu , niekada padoriai ir negyvena , tokius zmones gerbiu, nafik dirbt uz kapeikas.... malaci.

Manau.

Manau. portretas
Ar tokius silpnaprocius,bevalius galima priimti dirbti toki darba.Neuzdirbai ir ne tavo.Nesidziauk nes reikes atsakyti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių