Serbijoje apvirto lenkų vaikus vežantis autobusas, yra sužeistųjų

  • Teksto dydis:

Serbijos šiaurėje antradienį nuo kelio nulėkus ir apvirtus Lenkijoje registruotam autobusui, tarp kurio keleivių buvo beveik trys dešimtys paauglių, vienas žmogus žuvo ir dar 25 buvo sužeisti, pranešė policija.

Pranešime sakoma, kad nelaimė įvyko apie 9 val. 40 min. vietos (10 val. 40 min. Lietuvos) laiku netoli Feketičiaus kaimo, maždaug už 100 km į šiaurės vakarus nuo Belgrado, pakeliui iš Suboticos į Novi Sadą.

Policija nurodė, kad į avariją patekęs autobusas važiavo iš Graikijos į Lenkiją. Jame buvo 50 keleivių, tarp jų 27 paaugliai 13-16 metų, ir trys autobuso vairuotojai.

Remiantis pranešimu, per avariją žuvo vienas pagyvenęs vyras. Sužeistieji nugabenti į vietos ligonines.

Tuo metu Lenkijos vakarinio Poznanės miesto turizmo agentūros atstovė Anna Bialek (Ana Bialek) vietos žiniasklaidai sakė, kad per nelaimę žuvo vienas iš autobuso vairuotojų; paaugliai buvo vežami namo iš vasaros stovyklų.

Pasak jos, autobusas buvo geros techninės būklės, nelaimė galėjo įvykti sprogus autobuso padangai. Ji dar pridūrė, kad labiausiai tikėtina priežastis avarijos gali būti aštrūs daiktai išmėtyti ant kelio – pradurta dešinioji priekinė padanga.

„Žuvęs žmogus daug metų dirbo mūsų vairuotoju, turėjo didelę patirtį, – sakė A. Bialek. – Tai – labai liūdna žinia“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai lėktuvas, tai autobusas - nereikia lenkų prie vairo (šturvalo) leist.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių