Rytų Ukrainoje žuvo du Kijevo kariai, dar penki sužeisti

  • Teksto dydis:

Du Ukrainos kariai penktadienį žuvo ir dar penki buvo sužeisti konflikto su Rusijos remiamais separatistais zonoje rytinėje šalies dalyje, nurodė Kijevo kairnės operacijos vadavietė.

Separatistai ugnį penktadienį paleido 31 kartą, taikydamiesi į Ukrainos kariuomenės įsitvirtinimus, socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė štabas.

Jis pridūrė, kad du Ukrainos vyriausybinių pajėgų kariai žuvo ir dar penki buvo sužeisti.

Tuo metu save apsiskelbusios „Donecko liaudies respublikos“ atstovai nurodė, kad jų teritorijoje šią savaitę žuvo trys žmonės ir dar 18 buvo sužeisti.

Konfliktas Rytų Ukrainoje vyksta nuo 2014 metų pavasario.


Šiame straipsnyje: Rytų Ukrainažuvo kariaiRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nagi-

Nagi- portretas
Tas anonistas ne rusas, jis sufasistejes kacapas, fašisto putino perdulkintom smegenelem. Ukrainiečiai atsilaikys, o va fašisto putino laukia kartuves Hagoj.

...o ko

...o ko portretas
tu jį ten siunti?Gal dėl to kad visos beretės,vežę ukrams prichvatizacijos saulę su Kubilu priešaky, jau seniai sugrįžo namo lyg musę kandę?Skant, atlaužė dantis(ar atmušė sparnelius..)nes pas juos savų banditų per akis.Su Prašenku kaip vadu ant galvos.Dabar lietuviška frontą laiko tik RedDalia ir šveduJonas.Ir tai tik vilties dėka.Vilties kad išemigravusius-išvytus skurdo lietuvių vietas užims ukrainos pabėgėliai

Anonimui-RUSUI

Anonimui-RUSUI portretas
Na ir kvailas tas RUSAS. Prisidengęs įvairiais slapyvardžiais koliojasi su beretėmis ir visai neišnaudoja jam atsivėrusių galimybių. Važiuotų į Rytų Ukrainą (tai tarpinis persiuntimo punktas į “Novorusiją”) ir didvyriškai padėtų galvą už šlovingąją Putino Rusiją. Apie jį rusų mergos dainas dainuotų, o jis pats kartu su mobiliojo krematoriumo dūmais patektų tiesiai į išsvajotą dieviškąją “Novorusiją”. Ten jį pasitiktų trylikametės „mūsų mergaitės Lisos“ (pagal Lavrovą), pasiruošusios tenkinti visus jo norus. Tai kur kas geriau už machometonų rojų, kur kiekvieno žuvusio už Alachą džichadisto laukia septyniolika persirpusių, nekaltybę saugančių mergelių. Tik toks asilas kaip RUSAS gali atsisakyti tokios žemiškos garbės ir amžinų pomirtinių malonumų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių