Rusijos taigoje tigras sudraskė kedro riešutus rinkusį vyrą

  • Teksto dydis:

Rusijos Tolimuosiuose Rytuose buvo aptiktas prieš kelias dienas dingusio vyriškio kūnas; kedro riešutus rinkusį žmogų veikiausiai sudraskė tigras, antradienį pranešė Chabarovsko krašto Vidaus reikalų ministerijos valdybos atstovai.

„Miške buvo aptikti kūno fragmentai su plėšrūno užpuolimo požymiais. Manoma, kad (vyrą užpuolė) tigras“, – pranešė regiono VRM valdybos atstovas.

Jis pridūrė, kad radus palaikus Chabarovsko krašto Bikino rajone policija surengė patikrinimą ir perdavė bylos medžiagą tyrėjams bei gamtosaugos pareigūnams. Šiuo metu svarstoma, ar leisti nušauti žvėrį, sudraskiusį žmogų.

Bikino rajono vadovas Sergejus Koroliovas naujienų agentūrai „Interfax“ sakė, kad ant lavono aptiktos žymės rodo, jog tą žmogų užpuolė būtent tigras, o ne koks nors kitas plėšrūnas.

„Kūnas buvo aptiktas šalia Boicovo kaimo. Tas vyras buvo išėjęs į mišką rinkti kedro riešutų ir dingo“, – sakė S. Koroliovas.


Šiame straipsnyje: Rusijataigasudraskė tigras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Raketa

Raketa portretas
O Tolimieji Rytai dar ne Kinija?

šiaip

šiaip portretas
kažkada skaičiau apie tuos žmones,renkančius kedro riešutus,senais anais laikais,rinkėjai palikdavo riešutų voverėms,burundukams,kitiems žvėreliams riešutų žiemai,,o dabar,apie 40 metų ,renka taigoj iki paskutinio riešutėlio,kad nieko neliktų žvėreliams,gobšumui nėra ribų,gal tigras gynė mišką nuo gobšuolių?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių