Rusijoje per konfliktą mokykloje peiliais sužeisti 15 žmonių

  • Teksto dydis:

Rusijos vidurio mieste Permėje pirmadienį per dviejų peiliais ginkluotų jaunuolių konfliktą mokykloje sužeistų asmenų skaičius išaugo iki 15, pranešė regiono teritorinio saugumo ministerijos pareigūnai.

„Šiuo metu yra 15 nukentėjusiųjų; 12 iš jų – išvežti į vaikų ligoninę... Sunkios būklės moteris (mokytoja) ir du 15–16 metų jaunuoliai nugabenti į miesto klinikinę ligoninę“, – sakoma pranešime.

Permės krašto nelaimių medicinos centro atstovai naujienų agentūrą „Intefax“ informavo, kad „12 traumų patyrusių žmonių buvo hospitalizuoti, o dar trys (asmenys) patyrė psichologines traumas; jie smarkiai sureagavo į stresą ir yra sukrėsti“.

Pareigūnas nurodė, kad nukentėjo 10-12 metų vaikai, o mokytojai yra 47 metai.

„Tiems, kas pradėjo muštynes – 16 metų“, – teigė jis.

„Sunkiausia būklė – mokytojos. Ji jau reanimacijoje. Ji prarado labai daug kraujo. Vienam žmogui buvo pažeista miego arterija; jis taip pat pateko į reanimaciją. Trečias jau baigiamas operuoti; jam pažeista jungo vena, bet gyvybei pavojus irgi negresia“, – „Interfax“ sakė miesto klinikinės ligoninės vyriausiasis gydytojas Andrejus Ronzinas.

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad pirmadienį Permėje, Motovilichino rajono mokykloje, įvyko konfliktas tarp dviejų peiliais ginkluotų nepilnamečių. Šalimais buvę pedagogai ir moksleiviai mėgino juos išskirti ir daugelis buvo sužeisti.

Užsiėmimai mokykloje buvo nutraukti, visi mokytojai ir mokiniai buvo evakuoti.

Įtariamieji buvo sulaikyti, ir artimiausiu laiku bus apklausti.

Pareigūnai pradėjo bylą dėl pasikėsinimo į dviejų ir daugiau asmenų gyvybes.


Šiame straipsnyje: RusijaPermėišpuolismokykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

---

--- portretas
Degradai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių