Prancūzijoje dėl išpuolių prieš romus suimta 20 žmonių

  • Teksto dydis:

Po virtinės išpuolių prieš romus Paryžiaus priemiesčiuose, prasidėjusių pasklidus gandams apie jų pagrobtus vaikus, Prancūzijos policija suėmė 20 žmonių, antradienį pranešė šaltinis policijoje.

Išpuoliai buvo įvykdyti pirmadienio naktį skurdžiuose Bobinji ir Kliši su Bua priemiesčiuose, į šiaurės rytus nuo sostinės. Tačiau pranešimų apie sužeistus žmones nebuvo gauta, pranešė šaltinis, kalbėjęs su anonimiškumo sąlyga.

Manoma, kad išpuolius išprovokavo socialiniuose tinkluose išplatinti klaidinantys pranešimai apie jaunas merginas tame rajone grobiančius asmenis, važinėjančius baltu furgonu.

Prancūzijos policijos atstovas naujienų agentūrai AFP nurodė, kad tai buvo „nepagrįsti gandai“. Jokių pranešimų apie pagrobtus žmones iš šių ar aplinkinių Aukštutinės Senos ir Senos-Sen Deni rajonų negauta, sakė jis.

Vietos pareigūnai pabandė užkirsti kelią gandų plitimui. Paryžiaus policija antradienį socialiniame tinkle „Twitter“ informavo, kad pranešimai yra klaidingi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
...ir prancuzai nebeapsikencia ,tu valkatu.o juk cigonu baronai galetu nusipirkti zemes ir[ kaip zydai Izraeli ir kurti savo valstybe ;dabar gi valkatauja po pasauli
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių