Policija: Suomijoje tris moteris nušovęs užpuolikas yra sutrikusios psichikos

  • Teksto dydis:

Suomijos policija pirmadienį pranešė, kad dėl vietos politikės ir dviejų žurnalisčių nužudymo savaitgalį suimtas įtariamasis turi psichikos sutrikimų.

Po šeštadienio vakarą įvykdyto trijų moterų nužudymo pietrytiniame Imatros miestelyje pirmadienį plevėsavo iki pusės nuleistos vėliavos.

„Policija, remdamasi šiuo metu turima informacija, mano, kad šio nusikaltimo priežastis yra susijusi su socialine atskirtimi ir psichinės sveikatos problemomis“, – sakoma policijos pranešime.

Sekmadienį policija paskelbė, kad 23 metų įtariamasis veikė vienas. Pasak pareigūnų, nėra jokių ženklų, kad ši triguba žmogžudystė būtų susijusi su „politinėmis problemomis arba ekstremizmu“.

Įtariamasis, kuris buvo anksčiau teistas už smurtą, iš nedidelio atstumo nušovė moteris, kai jos išėjo iš „Vuoksenvahdi“ restorano Imatroje. Pasak policijos, šautuvu ginkluotas užpuolikas aukas nužudė šūviais „į galvą ir viršutinę kūno dalį“.

Visos trys aukos – savivaldybės tarybos vadovė ir dvi „Uutisvuoksi“ žurnalistės – mirė vietoje.

Užpuolikas buvo netrukus suimtas ir sekmadienį apklaustas, tačiau atsisakė pareigūnams nurodyti savo nusikaltimo motyvą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
VISI, nesutinkantys su moterų viršenybe, vadintini sutrikusios psichikos. :/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių