Paryžiuje nuo plėšikų nukentėjo per 20 turistų

  • Teksto dydis:

Kaukėti vyrai, apsiginklavę ašarinėmis dujomis, savaitgalį apvogė maždaug 20 turistų, laukusių maršrutinių autobusų prie vieno Paryžiaus oro uosto viešbučio, pirmadienį sakė tyrimui artimas šaltinis.

Juodai apsirengę vagys šeštadienį į Šarlio de Golio oro uostą atvyko mažiausiai dviem automobiliais ir iš Prancūzijos, JAV bei Maroko piliečių turistų pavogė bagažą ir asmeninius daiktus, AFP sakė šaltinis.

Viešbučiai prie oro uostų bei greitkelis link Šarlio de Golio oro uosto ir Le Buržė, judriausio Europoje privačių skrydžių oro uosto, dažnai tampa plėšikų taikiniais.

Praėjusių metų rugpjūtį maždaug šeši užpuolikai, netoli oro uosto panaudojo ašarines dujas prieš turistus iš Kinijos ir pavogė jų bagažą.

Lapkritį buvo užpultos dvi Kataro pilietės, prabangiu automobiliu „Bentley“ važiavusios iš Le Buržė oro uosto į Paryžių. Iš jų pavogta apie penkių milijonų eurų vertės juvelyrinių dirbinių ir drabužių.

Tame pačiame greitkelio ruože vasario mėnesį buvo apiplėšta pora iš Rusijos. Jie neteko juvelyrinių dirbinių ir prabangos prekių už maždaug 100 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

debesis , lopai francai

debesis , lopai francai portretas
Viešbučiai prie oro uostų bei greitkelis, dažnai tampa plėšikų taikiniais.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių