Paryžiaus priemiestyje automobilį į karius nukreipė Alžyro pilietis

  • Teksto dydis:

Asmuo, įtariamas trečiadienį Paryžiaus priemiestyje surengęs išpuolį prieš karius, yra 37 metų Alžyro pilietis, legaliai gyvenęs Prancūzijoje, pranešė šaltinis policijoje.

Įtariamasis Hamou Benlatreche'as (Hamus Benlatrešas) žinomas policijai dėl smulkių nusikaltimų, tačiau niekada nebuvo nuteistas, ketvirtadienį naujienų agentūrai „Associated Press“ sakė policijos pareigūnas, pageidavęs likti anonimu.

Prancūzijos žiniasklaida taip pat įvardijo H.Benlatreche'ą kaip įtariamąjį dėl trečiadienio atakos.

Pasak pranešimų, įtariamasis gyveno Paryžiaus šiauriniame Bezono priemiestyje, kur policija praėjusią naktį apieškojo vieną pastatą.

Per trečiadienio ataką užpuolikas automobiliu rėžėsi į grupę karių ir šešis jų sužeidė. Iš įvykio vietos pasprukusį užpuoliką vėliau sulaikė policija. Įtariamasis dėl šautinių žaizdų buvo paguldytas į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cirko

cirko  portretas
,,blogio keliai yra migloti ir nežinomi, kur tau tukstančiai kas diena bėga lenda čia kaip žiurkes jos priima sau ant sprando o paskui murgdo naikina parazitai kur matyta prancuzija tokio lygio išgarsinta šalis per romanus pagal istorijos praeities kur kilo pragyvenimo lygis juk nebuvo tokio tvano net per 1 pasaulinio karą 2 pasaulio karą prancūzas kovojo šaunus aviatoriai buvo lakūnai eskadrilies liektuvu mūšiai su vokiečių kariais kiek šaunių žmonių kovėsi už savo tautos gėri, o čia matote atėjo baisus naikintojas kuris svetimos šalies bestija ir kraują prancūzui leidžia ,

tiesa

tiesa portretas
daugiau juodasikniu daugiau problemu ir mums tai akivaizdziai gresia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių