Marselio užpuolikas – Tuniso pilietis

  • Teksto dydis:

Prancūzijos vidaus reikalų ministerija antradienį informavo, kad Marselyje dvi moteris nudūręs vyras buvo Tuniso pilietis, turėjęs leidimą gyventi Italijoje.

Vidaus reikalų ministras Gerard'as Collombas (Žeraras Kolombas) radijui „France-Inter“ sakė, kad užpuolikas gyveno Italijoje ir turėjo galiojantį Tuniso pasą. Sekmadienį iš karto po įvykdyto išpuolio, už kurį atsakomybę prisiėmė grupuotė „Islamo valstybė“ (IS), vyrą nukovė kariai.

G.Collombas išreiškė nuomonę, kad šalys tarpusavyje turėtų glaudžiau bendradarbiauti ir dalintis informacija apie panašias bylas.

Paryžiaus prokuroras sakė, kad Tuniso pasas buvo vienas iš septynių asmens dokumentų, kuriuos užpuolikas, pase įvardytas kaip Ahmedas H., anksčiau naudojo, kai susidurdavo su Prancūzijos policija.

Italijos žiniasklaida antradienį pranešė, kad šalies kovos su terorizmu policija tiria, ar Marselio užpuolikas kaip nors yra susijęs su kituose išpuoliuose Europoje dalyvavusiais Tuniso piliečiais, gyvenusiais ar lankiusiais tą pačią vietovę Italijoje.


Šiame straipsnyje: Marselisgeležinkelio stotis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Budelis

Budelis portretas
Visus babajus vyti lauk is Europos, kad ju slyksciu blizganciu akiu nesimatytu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių