Įtariamo Mančesterio sprogdintojo tėvas neigia sūnaus kaltę

  • Teksto dydis:

Įtariamo sprogmenis Mančesterio arenoje detonavusio mirtininko tėvas neigia, kad jo sūnus buvo susijęs su džihadistais ir galėjo būti kaltas dėl 22 žmonių gyvybes nusinešusio teroro išpuolio.

Pasak Ramadano Abedi (Ramano Abedžio), su savo 22-ejų metų sūnumi Salmanu Abedi jis kalbėjosi prieš penkias dienas. Šis ruošėsi vykti į Saudo Arabiją ir atrodė „normalus“.

Prieš pusantro mėnesio Salmanas lankėsi Libijoje, prisiminė tėvas.

„Mes netikime nekaltų žmonių žudymu. Tai – ne mes“, – sakė jis naujienų agentūrai „The Associated Press“ telefonu iš Tripolio.

Pasak R. Abedi, jo kitas sūnus Ismailas buvo suimtas Anglijoje antradienio rytą.

Tėvas taip pat sakė, kad Salmanas planavo iš Saudo Arabijos vykti į Libiją ir praleisti šventą Ramadano mėnesį su šeima.

R. Abedi šeima iš Tripolio pabėgo 1993 metais, kai Muamaro Kadhafi (Muamaro Kadafio) saugumo pareigūnai išdavė orderį jį suimti, ir paprašė politinio prieglobsčio Didžiojoje Britanijoje.

Dabar Ramadanas Abedi dirba Tripolyje Centrinių saugumo pajėgų administracijos vadovu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHA: "R. Abedi šeima iš Tripolio pabėgo 1993 metais, kai Muamaro Kadhafi (Muamaro Kadafio) saugumo pareigūnai išdavė orderį jį suimti, ir paprašė politinio prieglobsčio Didžiojoje Britanijoje" - 'orderio išdavimas' PUIKI priemonė savo agentams įsitvirtinti.

As

As  portretas
Deportuoti visa seima atgal ir konfiskuoti visa turta ant keliones po kryziu I sikna
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių