Mamai su dukra – kaltinimai dėl aborto atlikimo: susirašinėjimus policijai perdavė „Facebook“

  • Teksto dydis:

Motinai ir dukrai iš Nebraskos gresia baudžiamoji atsakomybė dėl tariamo savarankiškai atlikto aborto, po to, kai „Facebook“ perdavė jųdviejų žinutes valdžios institucijoms, rašo „Now This News“. 

Remiantis teismo ir policijos įrašais, tyrimas pradėtas dėl Jessicos Burgess ir jos tuo metu 17-metės dukters atlikto aborto.

Pasak detektyvo Beno McBride'o iš Norfolko (JAV), policija pradėjo tyrimą po to, kai gavo pranešimą iš dukters draugės – pranešėja teigė mačius merginą geriant tabletę. Gavęs dukters medicininius įrašus, detektyvas nustatė, kad persileidimo metu mergina buvo nėščia mažiausiai 23 savaites. Pagal Nebraskos įstatymus, abortas yra neteisėtas praėjus 20 savaičių po kiaušinėlio apvaisinimo.

J. Burgess ir jos dukra papasakojo detektyvui, kad apie abortą diskutavo feisbuko „Messenger“ programėlėje. Norėdamas peržvelgti susirašinėjimo istoriją, detektyvas „Metai“ pateikė kratos orderį. „Meta“ prašymą įvykdė. Pokalbių istorija įrodė, kad J. Burgess savo dukrai nupirko tablečių abortui ir nurodė, kaip jas gerti.

J. Burgess dukrai dabar 18 metų. Abi su motina bus teisiamos dėl aborto atlikimo. Dukteriai taip pat pateikti kaltinimai dėl negyvo žmogaus kūno paėmimo, paslėpimo ar palikimo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kur /tevas/ d ingo ?prisizaidet===

Marija

Marija portretas
Žinos,kad negalima žudyti negimusio vaikelio.Mama prikalbino dukra,kad vaikelio tau nereikia ir viskas.Bus pamoka kitom.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių