Londono centre apiplėšta karališkosios šeimos juvelyrų parduotuvė

  • Teksto dydis:

Vagių gauja pirmadienį vakare įsilaužė į karališkosios šeimos juvelyrų „Mappin and Webb“ parduotuvę Londono centre, o iš nusikaltimo vietos su vertingu grobiu paspruko motoroleriais, pranešė policija.

Į Regento gatvėje pačiame sostinės parduotuvių rajono centre įsikūrusią juvelyrikos parduotuvę vagys įsibrovė pasitelkę ginklus, įskaitant kirvį ir lazdas.

Trys plėšikai pagrobė „vertingų papuošalų“, o dar trys bendrininkai tuo metu „laukė jų lauke ant užvestų motorolerių“, rašoma Londono policijos išplatintame pranešime.

Policija nenurodė „Mappin and Webb“ patirtų nuostolių sumos, tačiau šioje juvelyrikos parduotuvėje siūloma daugybė papuošalų, kurių kaina siekia dešimtis tūkstančių svarų.

Ši išskirtinių papuošalų ir aksesuarų parduotuvė daugiau nei šimtmetį yra britų karališkosios šeimos tiekėja, o kompanijos meistras yra Londono Taueryje saugomų karūnos brangakmenių prižiūrėtojas.

Po apiplėšimo vagys motoroleriais nurūko į skirtingas puses. Vienas jų nulėkė Oksfordo gatvės kryptimi ir vėliau kliudė praeivę. Laimei, moteris smarkiai nenukentėjo.

„Žinome, kad gauja puolė į paniką ir siekdama pasprukti galvotrūkščiais nulėkė skirtingomis kryptimis“, – sakė Londono policijos atstovas Mattas Hollandsas (Metas Holandsas).

„Noriu paprašyti visų, mačiusiųjų tuos asmenis įvykio vietoje ar sprunkančius, susisiekti su policija ir atsiųsti mums bet kokią turimą filmuotą medžiagą ar nuotraukas“, – pridūrė jis.

Policija aptiko plėšikų paliktą vieną ginklą ir du motorolerius, tačiau kol kas jokių įtariamųjų nesulaikė.


Šiame straipsnyje: juvelyrikaparduotuvėvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių