Londone per antiteroristinį reidą policija pašovė moterį

  • Teksto dydis:

Londone policijos pareigūnai ketvirtadienį pašovė moterį per antiteroristinį reidą, surengtą po žvalgybos operacijos, pranešė Didžiosios Britanijos sostinės policija.

Į trečią dešimtį įžengusi moteris buvo pašauta per operaciją Londono šiaurės vakaruose, „vykdant antiteroristinį tyrimą“, sakoma policijos pareiškime. Nukentėjusioji buvo tarp šio antiteroristinio tyrimo subjektų. Policija dabar ją saugo ligoninėje.

Per ketvirtadienio vakaro reidą dėl kaltinimų terorizmu buvo areštuoti trys žmonės, du iš jų – minimo įvykio vietoje. Tai 16-likos metų berniukas ir 20-ies metų moteris. 20-ies metų vyras buvo areštuotas netoliese.

Po reido Londone policija taip pat areštavo 43-ejų metų moterį Kente, Pietryčių Anglijoje.

„Visi keturi buvo areštuoti įtariant, kad jie užsakė įvykdyti teroro aktų, ruošėsi ir kurstė juos vykdyti, – nurodė policija. – Tą adresą ir su juo susijusius žmones kovos su terorizmu pareigūnai stebėjo pagal vykdomą žvalgybos vadovaujamą operaciją.“

Policija nurodė, kad šis tyrimas nėra susijęs su anksčiau ketvirtadienį įvykusiu incidentu, kai peiliais ginkluotas vyras buvo suimtas netoli parlamento. Ginkluoti pareigūnai šį 27-erių metų vyrą apsupo ir prispaudė prie žemės. Sulaikytasis įtariamas terorizmu.

Rajone aplink parlamentą didesnio laipsnio parengtis galioja nuo kovo 22-ąją įvykdytos kruvinos atakos, per kurią 52-ejų metų į islamą atsivertęs Khalidas Masoodas (Chalidas Masudas) automobiliu rėžėsi į pėsčiuosius ir keturis jų mirtinai sužalojo. Vėliau užpuolikas prie parlamento vartų mirtinai subadė beginklį policininką ir pats buvo nušautas kito pareigūno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kova uz /demokratija/?....

kas per laikai atėjo....

kas per laikai atėjo.... portretas
O pas musulmonus - pamačius pusplikę subinę kraipančią europietę, ar ne ?

...

... portretas
Vos tik ką pamatai su burka - iškart ir šauni. Nes paskui jau gali būt vėlu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių