Iš lėktuvo išlaipintas prie D. Trumpo dukters priekabiavęs keleivis

  • Teksto dydis:

Iš Niujorko Kennedy (Kenedžio) oro uosto turėjusio pakilti oro bendrovės „JetBlue“ lėktuvo buvo išlaipintas  keleivis, priekabiavęs prie išrinktojo JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) dukters Ivankos Trump (Ivankos Tramp) ir garsiai piktinęsis jos tėvo politika.

Pramogų pasaulio naujienų svetainė TMZ pranešė, kad iš orlaivio, turėjusio skristi į Floridą, buvo išvarytas vyras, užgauliojęs I.Trump.

„Tavo tėvas griauna šalį“, – sakė jis išrinktojo prezidento dukrai.

„Kodėl ji mūsų lėktuve? Ji turėtų skraidyti privačiais orlaiviais“, – šaukė jis.

Pasak TMZ, 35 metų I.Trump, keliavusi su savo sutuoktiniu Jaredu Kushneriu (Džaredu Kušneriu) ir trimis poros vaikais, ignoravo šį vyrą ir pasitelkusi kreideles stengėsi nukreipti savo atžalų dėmesį.

Galiausiai tas keleivis buvo išlaipintas. Kaip rašo TMZ, avialinijų darbuotojams lydint jį iš lėktuvo, vyras šaukė: „Jūs išvarote mane dėl to, kad reiškiu savo nuomonę?“

Nors „Jet Blue“ nepatvirtino visų TMZ pateiktų incidento detalių, kompanija naujienų agentūrai AFP nurodė, kad iš lėktuvo buvo išlaipintas vienas keleivis.

„Sprendimas išlaipinti klientą iš lėktuvo nepriimamas lengvai“, – rašoma oro linijų pranešime.

„Jei įgula nusprendžia, kad klientas orlaivyje kelia konfliktą, jo paprašoma išlipti iš lėktuvo, ypač tuo atveju, jei įgulai atrodo, kad situacija gali komplikuotis skrydžio metu“.

„Šiuo atveju mūsų komanda ėmėsi žingsnių susitarti, kad tas asmuo skristų kitu artimiausiu reisu“, – priduriama pranešime.

Drabužių verslą turinti ir tėvo nekilnojamojo turto imperijos viceprezidentės pareigas einanti I.Trump po naujojo JAV vadovo inauguracijos sausį greičiausiai turės svarbų vaidmenį respublikono administracijoje.

Jai, be kita ko, teks atlikti ir kai kurias pirmosios ponio pareigas, nes D.Trumpo žmona Melania (Melanija) nusprendė su 10-mečiu sūnumi Barronu (Baronu) bent iki mokslo metų pabaigos likti Niujorke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių