Lėktuvo įgulos klaida Indijoje: daugiau nei 30 keleivių pasipylė kraujas

  • Teksto dydis:

Indijoje vieno lėktuvo įgulai ketvirtadienį pamiršus spustelėti oro slėgį salone reguliuojantį jungiklį, daugiau kaip 30-čiai keleivių iš ausų ir nosies pasipylė kraujas.

Į Džaipurą skridęs kompanijos „Jet Airways“ lėktuvas pasirodžius nerimą keliantiems simptomams turėjo apsisukti ir grįžti į Mumbajų, pranešė bendrovė.

Vienas keleivis situaciją lėktuve pavadino panika.

Nukentėjusiems žmonėms buvo suteikta medicininė pagalba, buvo organizuoti alternatyvūs skrydžiai, nurodė „Jet Airways“.

Lėktuvo, kuriuo skrido 166 keleiviai, įgula „buvo nušalinta nuo suplanuotų darbų, kol vyksta tyrimas“, sakoma kompanijos pareiškime.

Keleiviai internete skelbė šiurpias nuotraukas ir vaizdo įrašus. Socialinio tinklo „Twitter“ vartotojo Darshako Hathi (Daršako Hathio) įraše matyti, kad žmonės naudojosi deguonies kaukėmis.

„Panikos situacija dėl techninio gedimo @jetairways 9W 0697 (lėktuve), skrendančiame iš Mumbajaus į Džaipurą, – parašė jis. – Grįžimas į Mumbajų po 45 min. Visi keleiviai saugūs, įskaitant mane.“

Indijos civilinės aviacijos ministerija tviteryje pranešė pareikalavusi oficialių agentūrų „nedelsiant“ pateikti ataskaitą.

Tai ne pirmas nemalonus įvykis minimai oro bendrovei, kuri kaip ir kitos Indijos vežėjų kompanijos patiria finansinių sunkumų.

Sausio mėnesį du „Jet Airways“ pilotai buvo nušalinti už tarpusavio konfliktą lėktuve, pirmąją šių metų dieną skridusiame iš Londono į Mumbajų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių