Kraupios Velykos: amerikietis žmogžudystę transliavo per feisbuką

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų policija ieško įtariamo šaulio, kuris, pareigūnų teigimu, Ohajo valstijoje nužudė vyrą tiesioginės transliacijos feisbuke metu.

Pirmadienį buvo išduotas įtariamo žudiko arešto orderis.

Klivlando pareigūnai skelbia, kad 37 metų Steve'as Stephensas (Stivas Stivensas) nušovė 74 metų vyrą be jokios priežasties. Pasak jų, tai buvo šaltakraujiška žmogžudystė, tiesiogiai transliuota per socialinį tinklą.

„Įtariamasis transliavo nužudymą „Facebook Live“ ir teigė įvykdęs dar ne vieną žmogžudystę. Šią informaciją mes dabar tikriname, ji dar nepatvirtina“, – teigiama Klivlando policijos pranešime.

Jame pabrėžiama, kad įtariamasis ginkluotas ir pavojingas bei raginama prie jo nesiartinti ir jį pamačius nedelsiant pranešti policijai.

Vėlų sekmadienio vakarą surengtoje spaudos konferencijoje pareigūnai paragino S. Stephensą pasiduoti.

„Visi ieško Steve'o. Mes norime, kad viskas pasibaigtų kaip galima taikiau ir raginame jį pasiduoti“, – sakė Klivlando policijos vadas Calvinas Williamsas (Kalvinas Viljamsas), pridūręs, kad vietos policija bendradarbiauja su Federaliniu tyrimų biuru ir regionine teisėsauga.

Skelbiama, kad įtariamasis gali slapstysis Indianos, Mičigano, Niujorko ir Pensilvanijos valstijose, todėl jų gyventojai raginami būti budrūs.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad S. Stephensas feisbuke gyrėsi surengęs „Velykų dienos žudynes“ ir esą nužudęs daugiau nei dešimtį žmonių, tačiau pareigūnai sako neturintys jokių to įrodymų.

Taip pat skelbiama, kad S. Stephensas iki šiol dirbo agentūroje „Beech Brook“, kuri teikia įvairias psichologinio pobūdžio paslaugas vaikams, taip pat tvarko vaikų globos ir įvaikinimo bei kitus klausimus.


Šiame straipsnyje: JAVnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Amerikontai patys išsipjaus - indėnų protėvių dvasios jiems visai protą sujauks.

Anonimas

Anonimas portretas
va va visi toki amerikieciai vienodo proto ar sis barzdotas zudikas ar jankiu generolas pliurpiantis per TV apie karo palaima ir lietuvos gynyba vietiniams aborigenams, apdovanojus juos ,,kokaKolos buteliuku ir stikliniais karoliais
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių